Op de een of andere manier is mijn eetweek erg rommelig geweest. Als in; van alles gepland hebben maar er telkens weer wat anders van maken. En ook regelmatig in mijn koelkast kijken met de gedachte: wat ging ik ook alweer maken? En wat kan ik allemaal maken met deze ingrediënten? Genoeg in huis, daar lag het niet aan. Een rommelige planning en maar de helft van de ingrediënten voor alle recepten in huis, dat was meer het probleem. Omdat er bepaalde producten niet waren bij de supermarkt. Zorgde er dus voor dat ik een beetje veel improviseerde de afgelopen week én dat ik nog steeds een volle koelkast heb. Want we bestelden ook 2 keer eten (en dat is veel voor ons doen!). Lees mee met mijn nieuwe eetweek! – of wat ik ervan gefabriceerd heb..

Zondag

Soms kun je in een flow zitten van een bepaald ingrediënt. Heb ik momenteel met aubergine. Ik gril vaak plakjes en gooi ze overal doorheen. Hierboven een pasta alla norma, met aubergine dus.

Maandag

Tweede paasdag, drukke dagen achter de rug, vooral even niets willen doen. Dat resulteerde in sushi bestellen. Heerlijk! Hadden we echt even zin in.

Dinsdag

Oké, hitje hier! Deze ga ik vaker maken, echt een favoriet. Een salade van spinazie met gebakken boerenkool. Bacon, avocado, bosui, pecorino en een dressing van mayo, citroensap en dille.

Woensdag

Ik at onverwachts alleen dus ik mikte voor mezelf een zoete aardappel in blokjes in de oven. Met wat spinazie, lente-ui, balsamico en sesamolie een prima makkelijke maaltijd.

Donderdag

Dit werd een verzameling van alles wat op moest in combinatie met stoofvlees. Groene aspergepunten met bacon en aardappeltjes uit de oven erbij.

Vrijdag

Ik maakte bloemkoolcouscous met rozemarijn, gehaktballetjes en aubergine in pittige tomatensaus.

Zaterdag

We hebben gisteren de hele dag geklust in de nieuwe sportclub van Tobias en ik had absoluut geen zin meer om nog iets te doen. Dus we haalden lekker patat. Doen we echt nooit en die ene keer dát we het doen is het meestal een kleine beloning voor wat we die dag gedaan hebben ;-)

Vandaag ga ik de organisatie wat betreft onze eetplanning maar even goed nakijken. Wat ik nog heb en wat ik daar van ga maken en wat ik voor de rest van de week graag wil gaan eten.

Fijne zondag!

 

Over de auteur

30 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert 2 dagen per week nieuwe guilty pleasures en hier en daar ook gezonde gerechten. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote passie voor natúúrlijk koken & bakken, maar ook voor grafisch ontwerp, fotografie, crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.