Goedemorgen! Vandaag geen eetoverzicht van Sabine, want zoals jullie wellicht vernomen hebben is het Cheesecake Pop-up Café momenteel gaande. En aangezien de 60 cheesecakes die Sabine hier de afgelopen 2 weken voor heeft gebakken binnen twee dagen op waren (!), heeft onze diehard er de afgelopen nachten nog even wat bij gebakken. 48 stuks om precies te zijn. ACHTENVEERTIG.  Een bizar aantal taarten vind ik dat. En dat raakt vandaag ongetwijfeld ook weer strak uitverkocht.
Goed, mijn avondeten van de afgelopen week. Dat was een mix van een soepje uit de vriezer en eten bestellen tot aan uit eten en lekker zelf koken. Alle mogelijkheden hebben we de afgelopen week dus wel gehad.


Zondag

Tobias besloot af te spreken met zijn broer dus hij at niet thuis. Zin om te koken had ik even niet dus ik haalde deze courgette-tomatensoep voor mezelf uit de vriezer.

Maandag

Deze pasta wilde ik eigenlijk vorig weekend maken maar daar kwam het niet van. Dus werd het maandag deze fijne favoriet; penne met zelfgemaakte paprikasaus, zwarte olijven, feta en slierten gegrilde paprika.

Dinsdag

We hadden nog vakantie de afgelopen week dus Tobias en ik besloten maandagavond om dinsdag een dagje naar Haarlem te gaan. Daar hebben we heerlijk gegeten bij Dakkas en een biertje gedronken in de Jopenkerk. Rond een uur of 8 waren we weer terug in Deventer en zijn we een hapje gaan eten bij ’t Zusje. Nieuw in Deventer en dat moet uiteraard getest worden. Dit restaurant kende ik al vanuit Apeldoorn; een soort tapas, vanalles staat er op de kaart. Lekker gegeten.

Woensdag

De lancering van Cheesecake! Dichtbij huis want Sabine organiseerde de lancering bij Fooddock in Deventer, daar waar het pop-up café nu ook gaande is. Na de lancering aten we er nog wat met Tim, Sabine, Vic en Lotte. Er stond van alles op tafel, ik heb vooral genoten van de sushi :-)

 

Donderdag

De eerste dag van het Pop-up Café heb ik Tim en Sabine geholpen met de verkoop. Tijdens de rustige momenten aten we wat en ik prikte wat mee met Sabine d’r bestelling; gado gado. Van mijn avondeten kwam het niet meer. Maar natúúrlijk werkte ik nog wel een stuk cheesecake naar binnen.

Vrijdag

Vrijdag hadden we een crematie en na zo’n dag is dit het lekkerste wat er is. Een bord patat met een halve kip.

Zaterdag

Lekker receptje hierboven. Gisteravond maakte ik pizza’s uit de pan (met wraps). Ik maakte een tomatensaus en smeerde deze op de pizzabodem, verdeelde daar nog wat olijven, kappertjes, geitenkaas en rucola overheen et voilà: een heerlijke pizza.

Vandaag hebben we een rustig dagje. Ik heb nog genoeg in huis voor de komende dagen dus er hoeven nog geen boodschappen te komen. Wat het gaat worden vanavond zien we wel weer.

Fijne zondag!

Over de auteur

30 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert 2 dagen per week nieuwe guilty pleasures en hier en daar ook gezonde gerechten. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote passie voor natúúrlijk koken & bakken, maar ook voor grafisch ontwerp, fotografie, crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.