Er is weer een week voorbij gevlogen waarin ik lekker druk was. Fijn, want het waren allemaal leuke dingen waardoor ik soms een beetje moest rennen en vliegen, maar ondertussen was ik eigenlijk ook zó druk dat het avondeten iedere dag een beetje in de soep liep. Als in; ik maakte een planning maar had op de dag zelf gewoon even geen zin meer om nog (volgens planning) uitgebreid te koken, ik had niet alle boodschappen in huis, ik had geen tijd om te koken of ik had gewoon ergens anders zin in. Een rommelige week dus. Maar, achteraf gezien hier en daar nog wel wat dingen gemaakt die ik de komende tijd weer vaker ga maken omdat het zo lekker was. Mijn simpele Ceasar Salad met gerookte kip bijvoorbeeld, en ook de Indiaase bloemkool was een goeie. Tijd voor een nieuw overzicht!

Zondag

Ik haalde zondagochtend hamburgers uit de vriezer want ik had portobello’s gekocht en die wilde ik daarmee combineren. Samen met gegrilde aubergine, sambalmayo en wat salade. Ik had niet veel honger dus dit was voor mij genoeg.

Maandag

Ik haalde ijsbergsla, gerookte kip en een petit pain bij de supermarkt en maakte samen met de ingrediënten die ik nog in huis had deze Ceasar Salad. ZO lekker..

Dinsdag

Ik deed boodschappen en had nog net tijd om dit in elkaar te draaien want om 19u moest ik alweer weg om te gaan trainen. Ik maakte een omelet met ijsbergsla, gebakken kip, avocado en homemade pistou. Lekker en licht voor een training.

Woensdag

Woensdag had ik niet eens tijd om te koken dus Tobias maakte de welbekende zoete aardappelsalade met dille, ei en een kipburgertje erbij. Hij maakte zelfs deze foto al voor me, ik kon zo aanschuiven.

Donderdag

Ik had bedacht donderdag de Indiaase Bloemkool te maken maar ik had zo’n drukke dag gehad en was zo moe, dat ik daar echt geen zin meer in had. Even dacht ik aan patat maar de pasta won het weer dus ik maakte deze simpele versie met wat groenten erin.

Vrijdag

Ja, de zin om lekker te koken was er weer en rond een uurtje of 7 (ik eet makkelijk laat) ging ik aan de slag met de bloemkool. Met veel kruiden bracht ik deze op smaak, en wokte het mee met de kipdijfiletreepjes die ik al had gebakken. Heel lekker!

Zaterdag

Er was nog best wat over van vrijdagavond en in plaats van weer naar de supermarkt te wandelen om wat uit te zoeken, maakten we de restjes gewoon op. Veel verstandiger. Ik maakte er nu pita’s bij en voegde wat sambal en feta aan het bloemkoolmengsel toe. Ook heel lekker!

Vandaag hebben we lekker een rustig dagje en ga ik me zo langzamerhand steeds meer voorbereiden op de trip die Sabine en ik gaan maken. Woensdag vliegen we namelijk naar IJsland en zaterdag vliegen we door naar New York. IJSLAND EN NEW YORK. Had ik al gezegd hoe ontzettend FANTASTISCH we deze trip vinden? Ik herhaal het met liefde. We hebben er zó veel zin in!! Qua food-planning heb ik deze week dus maar een kort weekje maar ik doe wel alvast wat boodschappen voor manlief (moet mijn afwezigheid toch een beetje compenseren). 

Fijne zondag!

Over de auteur

30 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert 2 dagen per week nieuwe guilty pleasures en hier en daar ook gezonde gerechten. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote passie voor natúúrlijk koken & bakken, maar ook voor grafisch ontwerp, fotografie, crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.