Thanks voor jullie leuke reacties op de eerste aflevering van ‘Jullie bizarre smaakcombinaties’. Naar aanleiding van de eerste aflevering kreeg ik weer behoorlijk wat aparte combinaties toegestuurd en wat me vooral op viel is dat jullie, voor mij, bizarre smaakcombinaties op brood maken. Voor de tweede aflevering leek het me dan ook leuk om smaakcombinaties te proeven die jullie allemaal op brood eten. Ik proef er in onderstaande video 8 en de smaken gaan echt alle kanten op. Brood met instant noedels, tonijnsalade met jam, pindakaas met augurk? Er zitten een aantal verrassend lekkere smaakcombinaties tussen maar ook zeker een aantal die ik met moeite weg kreeg. Nieuwsgierig geworden? Check dan gauw onderstaande video!

Heb jij zelf nou ook bizarre smaakcombinaties die jij maakt, op brood of bij je avondeten of eet jij bijvoorbeeld chips met chocopasta? Laat me dat dan even weten en wie weet neem ik jouw bizarre smaakcombinatie mee in de volgende video!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

28 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018).

Gerelateerde berichten

8 reacties

 1. Luna

  Leuke video weer! Nu ben ik wel heel benieuwd hoe je zelf dan augurk combineert op brood.
  Wat ik echt super lekker vind is opgtevallen hutspot, of andere stamppot maar dit is de lekkerste, op brood! Dat is zo lekker. En dan de hutspot met een dikke laag mosterd en een stamppot als witte bonen en sperziebonen met curry.

  Beantwoorden
 2. Ester

  Wat wel lekker is als combinatie met tonijnsalade: avocado! Wellicht niet echt een verrassende combi.

  Beantwoorden
 3. Marloes

  Wat ik heel lekker vind is een wit bolletje met vissticks,een plak nepcheddarkaas en MadSauce :D
  Beetje McFish-idee.
  Mijn ex at als snack wel eens kaas met chocopasta.. gewoon een plak kaas insmeren met chocopasta.
  Zelf snack ik wel eens Dorito’s (paprika) en die dip ik in Philadelphia (de gewone) waar ik een laag sweet chilisauce op heb gegoten.Jum!

  Beantwoorden
 4. Petra Schuller

  Favoriete smaakcombinaties van mijn dochter: eierkoeken met smeerleverworst en krentenbollen met smeerkaas. Opgedaan bij de gastouder..

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.