Afgelopen week stond ik in de supermarkt voor het chocoladeschap (vraag me niet hoe ik daar kwam...). Het chocoladeschap in onze Albert Heijn is gigantisch en ik zag zóveel bijzondere smaken die ik nog nooit had gegeten, dat ik spontaan bedacht dat het leuk zou zijn voor een proefvideo. Ik liep uiteindelijk met een stapel chocoladerepen de deur uit en zette de camera aan. In de proefvideo hieronder proef ik zes/zeven(?) chocoladerepen met bijzondere smaken. Denk aan rode curry met kokos, melkchocolade met stroopwafel en nieuwe chocolade van Godiva. For all you chocolate lovers out there: eat your heart out! 

 


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

28 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015) en Reishonger (2017). Instagram: @ohmyfoodnessnl

Gerelateerde berichten

4 reacties

  1. Eleonora

    Genoten van je video,
    Vandaag in de volkskrant over de nieuwe delicatareep melk rode curry kokos: “al is het walgend uitspugen van zo’n gezoet bouillonblok zeker een ‘ onvergetelijke ervaring’ die de tong nog even blijft sarren”

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.