Ik repost maar zelden artikelen op OMF, hooguit een paar keer per jaar en dan vaak rond de feestdagen. Echter was ik laatst mijn statistieken aan het doorkijken en toen kwam ik erachter dat er gewoon alweer meer dan 800 recepten op OMF staan. ACHT.HONDERD.. Als je iedere dag één recept zou maken van OMF dan kun je gewoon bijna drie jaar vooruit, wauw. Het leek mij wel leuk om eens een keertje terug te kijken op een aantal recepten die ik heb gemaakt. Vandaag zet ik de 10 best bekeken recepten op OMF voor je op een rij. Dit zijn in de bijna 4 jaar dat ik dit doe de meest populaire recepten.

marokkaanse kip 10. Marokkaanse kip uit de tajine – Gepubliceerd op 2 september 2013

Paleo appelcrumble9. Paleo Appelcrumble – Gepubliceerd op 8 januari 2015

pantosti 8. Pantosti – Gepubliceerd op 25 maart 2013

mini worstenbroodjes7. Mini Worstenbroodjes – Gepubliceerd op 21 april 2012

sloppy joe6. Sloppy Joe – Gepubliceerd op 30 augustus 2013

Omeletwraps met kip5. Omeletwraps met kip – Gepubliceerd op 4 juni 2014

caprese ovenpasta met kip4. Caprese Ovenpasta met kip – Gepubliceerd op 16 september 2013

KFC drumsticks 3. KFC’s Krokante Drumsticks – Gepubliceerd op 10 mei 2013

rocky road taart2. Rocky Road Taart – Gepubliceerd op 31 oktober 2013

spareribs marineren1. Spareribs marineren en bereiden – Gepubliceerd op 25 mei 2012

Heb jij al eens een van de bovenstaande recepten gemaakt? Wat is jouw favoriet?

Over de auteur

28 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018).

Gerelateerde berichten

9 reacties

  1. Leonie Smit

    De spareribs zijn hier al enkele keren gemaakt. Echt de favoriet van de mannen hier in huis.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.