Naanpizza met tonijn

Iets van anderhalf jaar geleden maakte ik in ons oude huis een keer een pizza op Naanbrood. Het is namelijk lekker snel en makkelijk te eten. Iets dat toen heel welkom was toen mijn meneer ziek in bed lag na een oog-operatie. Hoewel het een waanzinnig lekker gerecht was heb ik hem toen niet gedeeld op OMF omdat ik er geen foto’s van had gemaakt en het letterlijk een bij elkaar geraapt zooitje uit de koelkast was. Nu, anderhalf jaar later werd het tijd om de Naanpizza weer eens goed te maken en dan ook direct op de kiek te zetten. Deze keer maakte ik een Naanpizza met tonijn en jum, wat was die lekker. Op de foto’s zie je de variant van Tim want olijven hoef ik niet ;)

Wat heb je nodig? (2 personen)

  • 2 Naanbroden
  • 1 blikje tonijn
  • 1 bol mozzarella
  • 1 rode ui
  • 1 blikje tomatenpuree
  • peper en zout
  • 100 gram champignons
  • optioneel: olijven

1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.

2. Smeer de Naanbroden in met een laagje tomatenpuree en strooi hier peper en zout overheen.

3. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel deze over het brood.

4. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in plakjes en verspreid ze her en der over het Naanbrood.

5. Giet de tonijn af en pluis deze met een vork uit het blikje. Leg de tonijn en eventueel de olijven op de Naanbroden.

6. Bak de Naanpizza’s in het midden van de oven in 10 – 15 minuten gaar.

Naanpizza met tonijn

Join the Conversation

  1. Stefanie says:

    Dit lijkt me echt super lekker. Ik maak zelf regelmatig pizza met leftovers Turks brood. Ook een aanrader!

  2. Ellen says:

    Love snelle pizza! Staat veel vaker op de menu dan de echte moet ik eerlijk zijn :)

  3. Margot says:

    Dit ga ik ook eens proberen!

  4. Julie Hapjesprincess says:

    zo makkelijk en snel. Lijkt me heerlijk.

  5. Drumles Den Haag says:

    Aparte combi, maar kan inderdaad best wel lekker zijn denk ik! Heel veel smaak. I love naanbrood en maak er eigenlijk vaak pita kaas mee….dit is ook een leuke! :)

  6. femke says:

    Looks delish!

  7. Mmm verrukkelijk!

  8. Nuria says:

    Ohh dit ziet er heerlijk uit!!!

  9. Roxanne says:

    Damn, looking good! Voor mij ook zonder olijven ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close