Granola Kwarktaart
Granola Kwarktaart
Porties
1taart
Porties
1taart
Ingrediënten
Bodem
  • 1 banaan
  • 150gram grove havervlokken
  • 75gram ongezouten cashewnoten
  • 75gram ongezouten pecannoten
  • 1,5el kaneel
  • 6el honing
  • 50gram gedroogde cranberries
  • 25 zonnebloempitten
Vulling
  • 1liter Franse magere kwark
  • 7blaadjes gelatine
  • 3el honing
  • 2tl vanille-aroma
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Prak de banaan en meng deze met de havervlokken, noten, kaneel, honing, cranberry’s en zonnebloempitten.
  3. Verspreid de granola in een met bakpapier beklede springvorm en druk goed aan op de bodem en tegen de rand.
  4. Schuif de springvorm in de oven voor 20 minuten.
  5. Maak ondertussen de vulling door de kwark te mengen met de geweekte en verwarmde gelatine (zie verpakking van de gelatine), honing en vanille aroma.
  6. Zodra de bodem klaar is laat je deze afkoelen. Daarna stort je de vulling erin en zet je de taart in de koelkast om op te stijven. Één nachtje minimaal voor het beste resultaat.