Tagliatelle met Pulled Pork en Kastanjechampignons
Tagliatelle met Pulled Pork en Kastanjechampignons
Porties
4-5personen
Porties
4-5personen
Ingrediƫnten
Pulled Pork
  • 900gram schouderkarbonade
  • 2 rode uiengesnipperd
  • 1teen knoflookgeraspt
  • 2el donkerbruine basterdsuiker
  • 1/2el tabasco
  • 50ml appelciderazijn
  • 50ml water
  • 1tl zeezout
  • 3tl gerookt paprikapoeder(haal ik bij de toko)
  • 1tl knoflookpeper(haal ik bij de toko)
Overig
  • 300gram tagliatelle
  • 375gram kastanjechampignons
  • peper
  • zout
  • 1 blok parmezaanschaafsel (gebruik een dunschiller)
Instructies
Pulled pork
  1. Snijd de stukken bot van de schouderkarbonade af en voel goed met je vingers of je ergens nog een hard stukje voelt. Eenmaal schoon kun je de lappen in de slowcooker leggen.
  2. Meng vervolgens alle ingrediƫnten voor de saus en giet deze over de lappen vlees heen. Zet de slowcooker aan voor 8 uur op stand Low. Trek tijdens het garingsproces het vlees af en toe al wat uit elkaar met 2 vorken.
Overig
  1. Als de pulled pork klaar is start je met de overige ingredienten. Kook de tagliatelle en bak de kastanjechampignons kort op hoog vuur.
  2. Roer de pulled pork door de tagliatelle en champignons heen en serveer met wat vlokken Parmezaanse kaas.