Nu ik zo mijn eetfoto’s van de afgelopen week terugzie, kan ik wel aardig de conclusie trekken dat het een rommelige eetweek was. Niet echt goed boodschappen gedaan, niet echt gekookt. Meer gewoon wat gemaakt met wat ik nog had en vooral veel buiten de deur gegeten. Niet eens uit eten, maar wel op het terras tijdens die laatste O zo mooie zomerdag. Verder at ik eindelijk weer eens een pokébowl en dat deed ik niet 1, maar twee keer – hoppatee. En gisteravond at ik redelijk onverwacht op een heel leuk én lekker foodfestival in Apeldoorn. Al met al totaal niet met een planning gewerkt maar de boel meer aan het toeval overgelaten. Dikke prima!

Zondag

Ik zag hem al aankomen toen we rond een uur of 3/4 op het terras belandden. Dit zou geen maaltijd meer worden. Eenmaal kaastengels besteld (en nog een portie, en nog een), zat ik op een gegeven moment wel vol. Rond een uur of 8 thuis, dus niet meer gekookt.

 

Maandag

Hier had ik dus heel veel zin in, een goedgevulde pokébowl. Zo gezegd, zo gemaakt. Met gerookte kip, radijsjes, komkommer, mango, avocado en meer.

Dinsdag

Ik maakte weer eens een omelet-wrap en vulde deze met zoete aardappel uit de oven (in kerrie, komijn en kurkuma), met bacon, avocado en een mosterddressing.

Woensdag

Weer een drukke avond voor de boeg dus ik haalde dinsdag al een salade voor deze avond. Met falafel deze keer.

Donderdag

Ik deed donderdag even makkelijk door een couscoussalade op tafel te zetten, met van alles en nog wat er doorheen. O.a. tonijn, avocado en kappertjes. Met een burgertje erbij.

Vrijdag

Ik was weer een dagje in Rotterdam en die sluit ik het liefst af met een pokébowl van de pokébowl toko. Ik had nog een flinke treinrit voor de boeg dus dit at ik onderweg op.

Zaterdag

Gisteren belandde ik op een heel gezellig foodfestivalletje in Apeldoorn. Daar at ik dit broodje pulled chicken wat echt héél erg lekker was. Beetje pittig ook. Erna nog een crêpe. En die ziet er op de foto saai uit, maar de vulling bevatte: salted karamel, banaan en m&m’s. Zo goed.

Vandaag maak ik een pasta, een lekker zondagavond gerecht als je het mij vraagt. Comfort food. Voor de rest van de week heb ik al veel in huis en de planning alweer rond. Hoef ik daar niet meer over na te denken.

Fijne zondag!

 

Over de auteur

30 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert 2 dagen per week nieuwe guilty pleasures en hier en daar ook gezonde gerechten. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote passie voor natúúrlijk koken & bakken, maar ook voor grafisch ontwerp, fotografie, crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.