Cheesecake

Eén van onze doelen met Ohmyfoodness is zoveel mogelijk mensen aan de Cheesecake krijgen. WE LOVE CHEESECAKE en aangezien deze taart niet meer weg te denken is van menukaarten willen we onze lezers ook graag laten zien hoe leuk en makkelijk het is om zelf thuis cheesecake te maken. Hiervoor hebben we een aantal producten ontwikkeld.

Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen

Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen

Sinds juni 2019 zijn onze Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen te koop welke we hebben ontwikkeld in samenwerking met Homemade Bakmixen. Met onze No Bake bakmix maak je in een handomdraai een heerlijk frisse cheesecake waarvoor je geen oven nodig hebt. Met het toevoegen van slechts drie ingrediënten is het maken van deze cheesecake een fluitje van een cent. Ook voor het maken van onze New York Style cheesecake hoef je slechts drie ingrediënten toe te voegen, echter bak je deze cheesecake nog even af in de oven waardoor hij een stevige maar smeuïge textuur krijgt. Beide bakmixen zijn erop gericht om zelf mee te variëren. Zo kun je ervoor kiezen om vers fruit of chocolade aan de mix toe te voegen en de taarten zo te decoreren zoals jij wil. Op de verpakking van beide bakmixen geven we de nodige inspiratie en we dagen onze lezers uit om via de hashtag #omfcheesecake hun creaties te delen om zo elkaar te inspireren.

Speculaas-karamel cheesecake

In september 2019 lanceerden we in samenwerking met Homemade Bakmixen een derde Ohmyfoodness cheesecake bakmix die perfect past bij de herfst en wintermaanden: Speculaas-Karamel. Waar we met de basismixen echt proberen onze fans te inspireren zélf te variëren, leveren we met de Speculaas-Karamel bakmix een cheesecake die in feite al af is.

De Ohmyfoodness Cheesecake-bakmixen zijn verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn (tevens online te bestellen bij beide ketens) voor een verkoopprijs van €2,79.

Cheesecakeboek

In september 2018 kwam het Cheesecake kookboek uit, een boek voor de echte fans van cheesecake met maar liefst 50 unieke en originele recepten.

Je kunt tegenwoordig geen lunchroom of koffietent meer binnenstappen zonder dat deze befaamde taart op de menukaart staat. maar zelf cheesecake maken is ook zeer de moeite waard, zéker met de recepten van Guilty Pleasure-koningin Sabine Koning. Alle taarten in dit boek zijn origineel, makkelijk te maken en zien er bovenal spectaculair uit. Van witte chocoladecheesecake met passievrucht en roze tompouce-cheesecake, tot een heuse whisky & bacon-cheesecake en een mango-sticky-rice-cheesecake. Voor ieder wat wils, de ene taart nog goddelijker dan de ander. Graag gedaan!

  • Nederlandstalig
  • hardcover
  • 144 pagina’s
  • 50 unieke recepten
  • eigen fotografie en foodstyling
  • met tips & tricks om de perfecte cheesecake te maken
  • september 2018

‘Cheesecake’ is te koop in onze eigen webshop voor €20,-