Jullie kunnen je vast wel mijn meest favoriete burgerrecept aller tijden nog wel herinneren, ik deelde hem namelijk vorige week op OMF! In het artikel van vorige week riep ik jullie op om te stemmen op mijn Baconburger zodat ik kans kon maken op een Big Green Egg Small Complete. Ik kan je vertellen dat er massaal is gestemd maar helaas heeft mijn favoriete burger het moeten afleggen tegen die van mijn collega foodbloggers. Helaas, helaas maar uit de Hellmann’s contest is inmiddels wel een waanzinnige top drie naar voren gekomen. Als giga burger liefhebber kan ik het niet laten om de drie beste burgers ook nog even met jullie te delen. Disclaimer: hier ga je van watertanden!

1. Fris broodje Hamburger – Gewoonwateenstudentjesavondseet

Fris broodje hamburger

Een burger gemaakt met een pizzabroodje, veldsla, mozzarella, plakjes tomaat, pesto, Hellmann’s en alfalfa. Het recept voor deze burger vind je hier en de stemknop vind je op deze pagina.

2. Walnoten Linzenburger – Yellow Lemon Tree

Walnoten-Linzenburger

In deze burgers gaan onder andere linzen, walnoten, paddestoelen en sesamzaadjes. Ze worden geserveerd op kleine broodjes die ook nog zijn belegd met plakjes avocado, rucola, kleine augurkjes en kiemen. Het recept voor deze burgers is te vinden op de blog van Maura en de knop om op deze burger te stemmen vind je hier.

3. Skinny Burger – The Lion Kitchen

Skinny Burger

En tot slot is daar de Skinny Burger van The Lion Kitchen, gemaakt van kipfilet en geserveerd op een meergranen broodje met avocado en een saus van Hellmann’s en Mango. Nieuwsgierig? Recept vind je hier en om te stemmen surf je naar deze pagina!

Woah, alle drie de bovenstaande burgers zien er waanzinnig uit en gaan hier zeker nog wel een keer op tafel staan. Echter is voor Leonie, Maura en Sesanne de strijd nog niet helemaal gestreden, zij maken namelijk alle drie nog kans op het groene barbecue-ei. Vergeet daarom niet op jouw favoriete burger te stemmen, de uiteindelijke winnaar zal je daar heel dankbaar voor zijn! Stemmen kan nog tot en met 1 oktober.

Wat is jouw favoriete burger van de drie?

Dit is een gesponsord artikel

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

  1. Biene Vanneste

    Man, ik zou elke dag een burger kunnen eten! Ze zien er alle drie prachtig uit, moest ik kunnen, ik haal ze zo uit mijn scherm. Maar als ik moet kiezen, dan stem ik toch op de eerste.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.