Gesponsord – Ik krijg het héél vaak te horen: kun je alsjeblieft een keer inspiratie geven voor de lunch? De meeste mensen zijn het zat om iedere keer een bruine boterham met kaas of een niet-vullende salade mee te nemen naar hun werk of naar school en daar kan ik me ergens wel wat bij voorstellen. Ik ben zelf héél erg van het variëren met eten en word ongelukkig van iedere dag hetzelfde eten. Een luxe probleem, ik weet het en omdat ik grotendeels vanuit huis werk heb ik altijd de mogelijkheid om uitgebreider te lunchen. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het vinden naar goede lunchrecepten waar je niet na 1,5 uur al weer trek van krijgt, dan heeft Lassie iets leuks bedacht voor je.

Lassie Rijstadvies

Voedingscoach Vivian Reijs zal de komende periode voorbij komen in diverse commercials van Lassie met ‘Vivians Rijstadvies’. Vivian weet als geen ander wat een gezonde leefstijl met je lichaam kan doen. Door gezonder te eten, regelmatig te bewegen en een positieve mindset, kun je jouw leven omtoveren tot een happy, healthy life. En Lassie past perfect binnen een gezonde leefstijl. Met Vivians Rijstadvies zal Vivian je voorzien van gezonde, handige en natuurlijk leuke tips. Al deze tips worden gebundeld op de website van Lassie zodat je ze altijd makkelijk bij elkaar hebt en niet meer eindeloos hoeft te tobben over de lunch voor de volgende dag.

quinoasalade

In de onderstaande commercial geeft Vivian aan dat je bijvoorbeeld heel gezond kunt lunchen met Lassie’s Biologische Quinoa. En dat kan ik alleen maar beamen! Dat Quinoa een erg fijn graan is om te gebruiken voor lunchsalades heb ik je namelijk al eens eerder laten zien, kijk maar naar de salade hierboven! Deze salade zit bomvol gezonde ingrediënten en na het eten van een bord heb je anderhalf uur later echt nog geen trek.

Ben je benieuwd naar alle lunchideeën die Vivian voor je heeft? Check dan de website voor Lassie voor een overzicht van alle tips!

Dit is een gesponsord artikel

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.