test

gesponsord

Attentie, attentie alstublieft! Mag ik even jullie aandacht? Als jullie mijn Weekoverzicht wel eens lezen op maandagmiddag zie je dat ik soms aardig wat foodpost voorbij zie komen. Het liefst zou ik alles wat ik binnenkrijg op eten maar ja, dat kan nou eenmaal niet. Of ik moet compleet dicht willen groeien maar daar zit ik ook niet zo op te wachten. En daarom ben ik op zoek naar insiders! Personen die ook into food zijn en die het leuk vinden om zo af en toe (gratis!) voor OMF iets te testen. Vandaag heb ik een hele specifieke oproep, ik zoek namelijk testers voor HelloFresh. Niet alleen ga je als testpersoon voor OMF aan de slag, je maakt ook nog eens kans op een hele toffe prijs. Lees je even mee?

Het idee

Samen met een aantal collega foodbloggers neem ik de komende weken deel aan een campagne van HelloFresh. Maar in plaats van ‘simpele’ advertorials betrekken we jou als lezers bij deze actie. Super leuk, want zo krijg jij ook een keer de kans om je op te stellen als foodblogger en aan de slag te gaan met producten die wij normaliter thuis gestuurd krijgen. Wij als bloggers, of eigenlijk jullie als lezers van ons!, gaan de strijd met elkaar aan.

Als jij je opgeeft als tester/insider van OhMyFoodness neem je het deze week op tegen de insiders van UitPaulinesKeuken. En natúúrlijk wil ik winnen van Pauline, een beetje gezonde competitie is namelijk niet verkeerd. Maar voor jou is het misschien nog wel veel belangrijker en leuker om te winnen: jij maakt namelijk kans op een heeeele toffe prijs.

Wat moet je doen?

Maar eerst nog even wat details, er wordt als insider natuurlijk wel iets van je verwacht. Wanneer jij als insider wordt uitgekozen voor OhMyFoodness ontvang je een HelloFresh Maaltijdbox. In deze Maaltijdbox zitten verschillende ingrediënten voor diverse maaltijden en het is de bedoeling dat jij één van de maaltijden uit de box maakt. Zo lekker en zo mooi mogelijk uiteraard. Zie het een beetje als een Masterchef challenge: je krijgt een box met producten en het is jouw taak het gerecht er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Upload een foto van jouw gerecht naar Instagram en voorzie deze van de hashtags #ohmyfoodness #hellofresh #OSVTT.

Deze battle duurt in totaal 7 weken en wij vullen 1 van deze weken in met onze battle. Uiteindelijk kies ik uit alle inzendingen 1 weekwinnaar en zijn of haar gerecht ga ik nog een keer maken en het wordt op OMF geplaatst + hij/zij strijdt mee met de 6 weekwinnaars van de andere deelnemende blogs, voor de hoofdprijs!

Hier maak je kans op

De komende weken zijn namelijk meer van mijn collega foodbloggers op zoek naar insiders en zoals ik al zei maak jij als winnende OhMyFoodness insider ook nog eens kans op een hele toffe prijs. Over zeven weken, als alle battles zijn gevoerd wordt er onder alle testpersonen één iemand met het winnende gerecht/ de winnende foto gekozen. Hij of zij wint een Kenwood Keukenmachine t.w.v. € 250,-.  

Zo geef je je op

Vind je het leuk om een HelloFresh Maaltijdbox te testen, kans te maken op een Kenwood Keukenmachine én de strijd aan te gaan met de lezers van Pauline, geef je dan hier op als bloginsider van OhMyFoodness. Helaas is er niet voor iedereen plek, maar mocht je uitgekozen worden als insider dan krijg je rond 30 augustus automatisch bericht. Let’s win this battle!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door HelloFresh.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.