Het was alweer een hele poos geleden dat Tim en ik plaatsnamen aan onze eettafel om een proefvideo te filmen. Een paar weken terug deelde ik via Instagramstories een foto met daarop een tas vól WW-snacks en ik kreeg zo vaak de vraag of ik hier een proefvideo voor wilde filmen dat ik er eigenlijk niet onderuit kon. Volgers van het WW-programma weten zeer waarschijnlijk wel dat er een webshop is waarin je tal van fijne, handige producten kunt kopen die jou helpen bij de zoektocht naar een gezonder leefpatroon. Zo vind je er weegschalen, kookboeken maar ook snacks. Snacks die net even iets meer eiwit bevatten, net wat meer vullend zijn of simpelweg iets verantwoorder zijn dan vette, suikerrijke alternatieven. In de onderstaande video proeven Tim en ik tien van dit soort snacks en geven we onze eerlijke mening. Spoiler alert: van een aantal van deze snacks hebben we inmiddels een flinke voorraad in huis omdat we ze zó lekker vinden.

Ik heb trouwens op de website van WW een eigen pagina waarop je mijn tips, recepten en meer gerelateerde artikelen kunt vinden!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Alle snacks in chronologische volgorde:

1. Scottish All Butter Shortbread Thins
2. Chocolade Balletjes
3. Peanut Butter Protein Balls
4. Mixed Sour Gums
5. Volkoren Belgische Wafels
6. Mini Custard Biscuits
7. Hazelnut Chocolate Sticks
8. Krokante proteïnereep met melkchocolade
9. Chocolade brownie
10. Sour Cream & Onion Snack

Bovenstaande snacks zijn dus allemaal verkrijgbaar in de WW webshop of tijdens WW cursussen. Ook als niet WW-lid kun je de snacks bestellen.

In samenwerking met WW

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.