Riep ik jullie begin dit jaar via Instagram nog op om jouw favoriete hoofdgerecht in te sturen naar Restaurant De Beren om zo een plekje op het wintermenu te bemachtigen, heb ik vandaag iets nóg leukers voor je in petto. Jij mag van mij namelijk GRATIS uit eten bij De Beren Restaurants of eten bestellen bij De Beren Bezorgrestaurants. Hoe tof is dat?!

De Beren Heldenmaand

September 2019 staat voor Restaurant De Beren in het teken van de Heldenmaand. In september geeft De Beren extra aandacht aan hun helden: de klassieke gerechten op hun kaart en hun medewerkers, de échte helden op de werkvloer waar De Beren sinds 1984 mega trots op is. In plaats van jullie een ‘simpele’ korting te geven op het menu geven ze bij afname van één van de klassiekers van het menu, de saté-, burger- of spareribgerechten, een paar De Beren ‘Heldensokken’ cadeau.

En nee, nu moet je niet denken: “ik eet helemaal geen vlees, dus hoe kom ik nou aan zo’n paar toffe sokken?!”, ook de vega-varianten van de burgers en saté doen mee aan de actie. En wie heeft er nou geen zin in een lekker stokje varkenshaas-, kip- of vegetarische saté met pindasaus, gebakken uitjes en knapperige cassave. Of een veggie burger van plantaardige eiwitten en voedingsvezels met kerriehummus, peen, walnoten en mayo. *kwijlt*

Wat je moet doen om zo’n paar sokken te bemachtigen? Heel simpel: in september gaan eten of eten bestellen bij De Beren en zorgen dat je één van de klassieke gerechten bestelt. Of meedoen aan mijn winactie, want daar word je HELEMAAL blij van, hoera voor gratis eten. Maar wees er wel snel bij want de plekjes zijn beperkt en van de sokken is maar een beperkte oplage gemaakt dus OP = OP!

De Beren spareribs

WIN WIN WIN

Ik mag maar liefst 30 van jullie blij maken met een gratis etentje t.w.v. €50,- of €40,- aan bezorgtegoed, in een vestiging van restaurant De Beren of lekker thuis op de bank dankzij De Beren Bezorgrestaurants, én een paar Heldensokken. Wat moet je hiervoor doen?

 • Zorg ervoor dat je in september tijd hebt om uit eten te gaan bij De Beren of eten te bestellen bij de bezorgrestaurants;
 • Meld je aan via deze pagina.

Begin september maak ik via Instagram bekend welke OMF fans een bezoek mogen brengen aan De Beren of eten mogen bestellen bij De Beren bezorgrestaurants, en dus gratis mogen genieten van één van de klassieke gerechten van De Beren. Oh, en natuurlijk zo’n tof paar Heldensokken aan hun sokkenstash mogen toevoegen.

Wees er snel bij want net als de sokken: OP = OP!

De Beren Heldenmaand - sokken

In samenwerking met De Beren

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 1. Manon

  Oeh spannend, ik heb meegedaan. Nu duimen! Die spareribs zien er namelijk heerlijk uit.

  Beantwoorden
 2. Maryse

  Hmm lekkere winactie! Ik ben nog nooit bij De Beren geweest, maar hoor er wel veel goede verhalen over. Snel maar eens uitproberen :-)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.