test

Pff, wat een week. Of beter gezegd: wat een weekend. Gisteren in Wat stond er op tafel vertelde ik al even kort dat ik afgelopen vrijdag een blessure heb opgelopen. Ik wil er niet al teveel woorden aan vuil maken want het maakt me alleen maar ongelofelijk kwaad en tegelijkertijd verdrietig. Maar inmiddels ben ik weer terug uit het ziekenhuis en is er een MRI scan gemaakt waar ik aankomende donderdag de uitslag van krijg. Tot die tijd lig ik vooral op de bank en kan ik weinig. Ik was er nog niet aan toegekomen om de Week van OMF te maken, maar hier is ‘ie dan. Vers van de pers ;)

Maandag

foto1

Rise and shine! Ontbijten met een detox-ontbijtje. Lauwwarm water met citroen, een versgeperst sapje en schapenyoghurt met banaan en frambozen.

foto2

Ik kreeg deze mooie jams binnen van Confivia! Bestaan voor 90% uit fruit en is puur natuur, zo goed! Wist je dat in Nederland iets officieel geen jam mag heten wanneer het niet voor minimaal 60% uit suiker bestaat? Bizar.

foto3

Ik werkte de rest van de dag alleen maar aan OMF en schreef vooral heel veel. Wel lunchte ik heerlijk met rijstwafels met avocado en gerookte vis.

foto4

Sommige mensen denken echt dat ze alles kunnen zeggen… *zucht*

foto5

’s Avonds tijdens het eten keken we de nieuwste aflevering van The Walking Dead en daarna gingen we CrossFitten.

Dinsdag

foto6

Dinsdagochtend, om half 9 stond ik al in de supermarkt! Voelt altijd zo fijn om voor 09.00 uur de boodschappen al in huis te hebben.

foto7

De rest van de dag was ik vooral heel druk bezig met filmen.

foto8

Ik maakte onder andere deze Giant Cookie! Aankomende donderdag komt het recept online. Lekkeeeer.

foto9

Charlie wilde ondertussen naar binnen…

foto10

’s Avonds weer naar CrossFit! Het ging extreem lekker de laatste tijd, zo fijn!

Woensdag

foto11

Het is zo fijn – en gevaarlijk – dat de Decathlon hier zo dichtbij zit. Ik kocht even wat nieuwe sportleggings voor erbij. De leggings van Decathlon zijn de enige die niet afzakken bij mij!

foto12

Jummm, deze lunch was zo lekker! Een huisgemaakte pittige wortelsoep met gerookte paprika en rijstwafels met avocado en gerookte makreel.

foto13

De rest van de middag werkte ik en werd deze mooie bos tulpen bezorgd. De lente in huis <3

’s Avonds voor de laatste keer naar CrossFit deze week, maar hier maakte ik geen foto van.

Donderdag

foto14

Donderdagochtend reed ik helemaal naar Schiedam voor een afspraak. Kijk nou wat tof, zo’n open haard in het kantoor! Wauw, het was zo’n tof pand. En een leuke afspraak trouwens ;)

foto15

Helaas belandde ik gigantisch in de file en was ik pas laat thuis. Ik pakte mijn koffer in voor het detox-bootcamp weekend! Mijn koffer heeft nog nooit zo vol met sportkleding gezeten denk ik ;)

Vrijdag

foto16

Sinds lange tijd ging de wekker vrijdag weer om 06.00 uur! Ik reed eerst nog naar Zwolle waar ik Bianca oppikte van het station. Zij ging ook mee naar Ameland!

foto17

Hallo zee!

foto18

In het Westcord Hotel op Ameland werden we ontvangen met ons eerste detox-sapje. Onder andere met rode biet en dragon.

foto19

Ik mocht slapen in een Suite, woooow zo groot! Er zat gewoon een aparte slaapkamer bij haha.

foto20

Ook tijdens de lunch werden we enorm verwend. We aten een salade van wilde rijst met schapenkaas en nog veel meer lekkers.

Vervolgens was het tijd om ons om te kleden en klaar te maken voor de eerste bootcamp. En we weten allemaal wat er toen gebeurde…

De rest van de dag was ik niets meer waard en ging ik vroeg naar mijn kamer.

Zaterdag

foto21

Aangekleed en ingepakt, tijd om vervroegd met de boot terug te gaan naar het vaste land. Gelukkig werd ik afgezet en aan de andere kant weer opgehaald.

foto22

Samen met Tim reed ik door naar de Huisartsenpost in het ziekenhuis om te kijken of er misschien al iets gedaan kon worden of dat ik in ieder geval iets voor de pijn kon krijgen. Helaas. Gelukkig hadden we nog flinke pijnstilling liggen van mijn vorige knie-operatie. Daar heb ik het weekend mee gered.

foto23

De rest van de dagen zat ik er zo bij. Dekentje, kussen in de rug, kussen onder mijn been en niets doen.

Zondag

foto24

Gisteren stuurde ik heel veel mails om mijn afspraken van deze week af te zeggen, maar dat was het dan ook. Pijnstillers en naar het laptopscherm staren gingen niet goed samen.

Aankomende week zou een gigantisch drukke week zijn met dagelijks afspraken en een shopdag met mam, maar ik heb alles af moeten zeggen. Hoe het de weken hierna gaat verlopen is afwachten. Donderdag om 11.50 uur heb ik weer een afspraak met de orthopeed en hopelijk weet ik dan wat er mis is en hoe de komende weken eruit gaan zien.

Fijne week!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 1. Marije

  Sterkte met je knie! Wat ongelooflijk rot voor je! Ik hoop dat de uitslag donderdag, ondanks alle pijn en ellende, toch nog positief zal zijn en dat je snel zal herstellen!

  Beantwoorden
 2. Marieke

  Ik vind het zo intens lullig voor je :( Hopelijk valt het allemaal mee en ben je snel weer op de been! X

  Beantwoorden
 3. Karlijn

  Jeetje wat ongelofelijk balen (understatement) dat je geblesseerd bent geraakt!
  Hopelijk krijg je donderdag nog enigszins positief nieuws, en ben je snel weer op de been, letterlijk ;)! Sterkte!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.