Hi guys! Zoals jullie weten ben ik momenteel in Japan. Vanmiddag komt de eerste plog online maar het leek me ook leuk om alvast een video te uploaden vanuit hier. Aangezien ze er hier in Japan nogal bijzondere (eet)gewoonten op nahouden, leek het me leuk om een supermarkt in te duiken en op zoek te gaan naar een aantal populaire Japanse snacks. Die heb ik gevonden, een flinke verzameling zelfs. In de onderstaande video maak ik de snacks voor het eerst open en ga ik ze proeven!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 1. Rozan

  Vet leuk!
  Ik zag gisteren de zoete aardappel kitkat bij de oriëntal winkel en twijfelde of ik hem wel moest kopen, haha. Ga ik nu toch doen na het zien van je filmpje! Nice!

  Beantwoorden
 2. Mique

  Bij de toko in Rotterdam heb ik die eerste Kitkats gekocht en daar stond bij dat het cheesecake smaak was. Dat zou de citroensmaak wel verklaren :)

  Beantwoorden
 3. Jinn

  Aaah echt super leuk ! Mocht je een keer in een Japanse supermarkt of groentewinkel komen dan zou ik echte sweet potato aanraden, die doen ze in de magnetron (of ze liggen al op een verwarmde plaat) en kan je uit het vel eten. Mega lekker ! En als je een rood zakje met ‘caramel corn’ erop tegenkomt, proeveeen, zo lekker ! Echt leuk dat je in Japan bent <3

  Beantwoorden
 4. Charlotte

  Jaaaa matcha kitkat! (Matcha is groene thee trouwens, maar dan poeder in plaats van infusie). Ohhh en pocky sticks! <3 Wat ik mis zijn de mochi cakejes, heel zacht, het deeg gemaakt van rijstmeel en met een lekkere vulling zoals zoete rodebonenpasta.

  Beantwoorden
 5. Anniek

  Hoi Sabine, Ik zie net op de site van mostcutest.nl dat je die gele kitkats in de oven kunt afbakken, ze zouden dan een soort cheesecake smaak moeten krijgen. Ik zag het en moest aan je filmpje denken. Misschien nog iets om thuis uit te proberen!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.