Mocht je het OMF-Instagramaccount de afgelopen weken hebben gevolgd dan weet je dat Vivian in India is geweest voor een persreis. In een week tijd heeft ze Mumbai en Kochi mogen ontdekken, maar ik weet zeker dat ze jullie daar zelf binnenkort nog veel meer over gaat vertellen. In ieder geval leek het Viv tijdens haar tripje een goed idee om wat Indiaas snoep mee te nemen zodat ik weer een proefvideo kon opnemen. Altijd spannend, internationaal snoepgoed proeven! In de video van vandaag laat ik jullie verschillende Indiase lekkernijen zien en deel ik mijn mening met jullie. En het proeven ging niet altijd van een leien dakje…


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 1. Rik

  Erg leuk filmpje, moest hard lachen om die laatste en weet nu dat Indiaas snoep niets voor mij is ;)

  Beantwoorden
 2. Charlotte

  Aiaiai die laatste! Ik vraag me echt af of er durian in zat, zeker gezien je reactie op de geur en dat kokhalzen. En die harde dingen… Ik weet niet maar zijn sommig dingen beter te doen als je ze opwarmt?

  Beantwoorden
  • Sabine

   Haha nee, geen Durian. Die geur ken ik heel goed ;) Het rook meer naar dierenvoer. En ik denk niet dat het de bedoeling was om deze snacks op te warmen. Dan had ik daar hoogstwaarschijnlijk wel een hint van gevonden op de verpakking.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.