Goedemiddag! Op deze druilerige, druilerige dag. Het regent hier non stop en ik hoorde gisteren dat het de komende twee weken zo door blijft gaan. Hebben we helemaal geen zin in natuurlijk, maarja. Wat betreft het eten was het een stuk zonniger op mijn bordjes, want ik heb van alles gemaakt. De week begon met twee OMF gerechten die prima als avondeten konden dienen. De dagen erna wisselden van lekkere couscoussalades, een keer makkelijk omdat er weinig tijd was en een keer buiten de deur. Gisteravond sloten we onze eetweek af met een verzoek van Tobias. Kortom, een lekkere eetweek was het.

Zondag

Ik zette vorig weekend de slowcooker twee keer aan. De eerste keer voor pulled chicken, een healthy variant welteverstaan. Ik maakte er wraps mee en die waren erg lekker. Binnenkort online.

Maandag

De tweede keer zette ik de slowcooker aan voor pulled pork. Voor door de tagliatelle, met champignons en parmezaan. Ook binnenkort online.

Dinsdag

Je ziet bijna niet wat het is maar het was super smaakvol. Ik maakte couscous van broccoli en vulde deze met o.a. champignons en zoete aardappel. Een lekker gezond bakkie.

Woensdag

Tobias ‘kookte’. We hadden nog wat gekleurde bieten- en wortelwraps over dus die hebben we eerst opgemaakt. Hij vulde ze met spinazie, tonijn, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes.

Donderdag

Al een tijdje niet gegeten en ik had er weer eens zin in. Bloemkoolcouscous met gegrilde aubergine en feta. Ook een favorietje van Tobias.

Vrijdag

Vrijdag ging ik met 3 vriendinnen borrelen bij No. 11 in Deventer. We zaten er al om 18u (heerlijk op tijd, echt perfect) en bleven er tot middernacht hangen. We kozen allemaal onze eigen soort favoriete wijn en bestelden van alles zodat we alles konden delen. Van patat met parmezaan tot aan sushi en kroketjes.

Zaterdag

Tobias wilde graag weer eens chorizolasagne eten dus ik haalde gisteren nog even een paar ingrediënten om dat te kunnen maken.  De helft is nog over dus mogelijk eten we dat vandaag weer, lekker makkelijk.

Voor de rest van de week heb ik al een planning gemaakt. Althans, wat we allemaal zouden kunnen eten en wanneer we dat precies doen dat bepalen we meestal pas op de dag zelf. Vanmiddag nog even een boodschap doen.

Fijne zondag!

Over de auteur

32 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert op basis van een grote passie voor lekker eten, zeer regelmatig nieuwe guilty pleasures èn gezonde gerechten voor OMF. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote liefde voor grafisch ontwerp, fotografie en crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.