Mijn eetoverzicht bevat deze week iets meer foto’s dan de gemiddelde zeven, maar dat komt eigenlijk vooral omdat ik op sommige dagen meer at dan alleen een ‘hoofdgerecht’. Daarmee zeg ik natuurlijk direct dat ik een paar keer buiten de deur at. Klinkt chiquer dan het was hoor, want ook al gingen we zondag inderdaad wel lekker uit eten, de overige twee keer was het vooral een makkelijke hap op een feestje en een festival. Daarom niet minder lekker overigens. En dat, dat terwijl onze nieuwe keuken erin zit! En ik júist flink aan het koken zou moeten gaan. Nou, dat is ‘m nog niet geworden de afgelopen week. Los van dat wat ik buiten de deur at, was de rest van de week eigenlijk ook gewoon heel simpel en snel.

Aanstaande donderdag komt het eerste artikel (1/3) online over onze nieuwe keuken; hoe zag het eruit en wat waren de plannen?

Zondag

Onze laatste avond zonder keuken en we besloten lekker een burger te gaan eten in Deventer bij Roasted. Enorme trek hadden we en dat resulteerde in twee voorgerechten waarvan ik al wist dat ik daardoor mijn burger niet op zou krijgen. Jammer dan, we bestelden het toch. Brood met gruwelijk lekkere kruidenboter en aioli en erbij mozzarellasticks. Mijn burger was afgetopt met blauwe kaas. Erbij zoete aardappelfriet en gegrilde groenten.

Maandag&Dinsdag

Oké, de keuken zat er dan wel zo goed als in, maar ik kon er nog niet echt koken. Er moesten namelijk nog wat dingen gedaan worden. Water koken kon wel, dus ik maakte een flinke bak couscous voor twee dagen.

Woensdag

Omdat ik niet wist hoe het zou lopen en ik voor woensdagavond al wel wat moest koken, zette ik de slowcooker aan met jambalaya van Sab.

Donderdag

Ik maakte donderdag een salade met zoete aardappel, rucola, zongedroogde tomaatjes, geitenkaas, balsamico en broccoli.

Vrijdag

Afgelopen vrijdag had ik een feestje op de planning staan en omdat ik daar een stuk eerder naartoe ging dan ik dacht, besloten we daar nog even wat te eten. Wat gelukkig goed kon; een hele lekkere burger met patat.

Zaterdag

Gisteren was ik op een festival en daar at ik een broodje pulled pork. Lekker broodje wel maar ze serveerden het zonder bbq-saus. Kan niet. Ben natuurlijk even teruggegaan. En erna haalden we bij de wafelkraam deze goddelijke traktaties. Die op rechts is met banaan en dat was heel gek van smaak (zuur en chemisch constateerden we). Die met banketbakkersroom en slagroom was echt heel erg lekker.

Vandaag hebben we een gezellige barbecue met vrienden op de planning staan en wat het voor de rest van de week wordt weet ik nog niet. Ik ga de planning vast wel weer rond krijgen ;-)

Fijne zondag!

Over de auteur

32 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert op basis van een grote passie voor lekker eten, zeer regelmatig nieuwe guilty pleasures èn gezonde gerechten voor OMF. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote liefde voor grafisch ontwerp, fotografie en crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.