Ik was even een weekje afwezig met mijn eetoverzicht omdat ik vorig weekend het hele weekend op Lowlands Festival te vinden was. En omdat daar een he-le-boel lekker eten te krijgen is, en ik daar natúúrlijk zoveel mogelijk van wilde proeven, heb ik er een apart artikel van gemaakt. Komt binnenkort online; Foodie op Lowlands Festival. Voor nu een aardig gezond weekje in beeld. Ik had dan ook wel even wat in balans te brengen zullen we maar zeggen ;-) Zo at ik eigenlijk de hele week salade’s, de één wat zwaarder gevuld dan dan de ander. Maar allemaal erg lekker. En gisteren sloten we onze eetweek heel gezellig af met een feestje op een landgoed waar de lekkerste gerechten geserveerd werden.

Maandag

Ik reken de zondag nog even bij het Lowlands artikel, dus ik begin op maandag. Tobias kookte die avond en maakte zelfs al de foto voor me. Hij maakte onze zoete aardappelsalade met dille en spek, en met broccoli. We trappen af met wat vitaminen.

Dinsdag

Ik was alleen en zoals wel vaker maak ik dan voor mezelf een pokébowl. Iets wat ik erg lekker vind en wat snel op tafel staat. Als ik alleen voor mezelf kook doe ik dat vaak toch wat minder uitgebreid. Deze bowl vulde ik met rijst met wasabimayo, sesamolie, chilisaus en sojasaus. Met bovenop mango, komkommer, radijsjes, kip en sesam.

Woensdag

Nog steeds alleen en ik maakte hier een ceasarsalade. Een flink bord vol zoals je ziet. Niet opgekregen maar wel erg lekker.

Donderdag

Volgens mij kookte ik hier alleen voor mezelf want Tobias was er al wel weer maar had geloof ik al gegeten. Ik maakte een flinke lading quinoa met komkommer, feta, amandelen en yoghurt/citroen dressing. Met wat falafel erbij.

Vrijdag

Ik stond vrijdag weer een middag in de keuken voor OMF en ik maakte o.a. deze salade. Gevuld met o.a. gebakken rode biet, courgette, linzen en geitenkaas. Heel lekker en binnenkort online!

Zaterdag

Hierboven alles wat we gisteren gegeten hebben. Het diner werd verzorgd door restaurant Jackies uit Deventer en het feest begon met wat voorgerechten die tegelijk geserveerd werden, en die we vervolgens deelden met elkaar. Carpaccio, garnalenkroketjes (geloof ik), vis, parelhoen, chocolade met ijs en rood fruit na. Details weet ik niet echt meer want de menukaart heb ik maar half bekeken. Lekker was het wel :-)

Voor vandaag ga ik zo eens even precies kijken wat het gaat worden. Ik ga koken voor vrienden dus er moet wat lekkers gemaakt worden. Voor de rest van de week weet ik het nog niet, zien we nog!

Fijne zondag!

Over de auteur

32 jaar, werkt met veel plezier samen met Sabine en creëert op basis van een grote passie voor lekker eten, zeer regelmatig nieuwe guilty pleasures èn gezonde gerechten voor OMF. Wil zo veel mogelijk (steden) van de wereld zien, woont samen met Tobias in Deventer en heeft een grote liefde voor grafisch ontwerp, fotografie en crossfit en cheesecake.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.