Voor mijn andere blog maak ik vrijwel dagelijks foto’s van hetgeen wat ik heb gegeten in een week. Omdat ik het zelf altijd zo interessant en inspirerend vind om te lezen op andere blogs, heb ik besloten om mijn foodfoto’s iedere week ook maar op OhMyFoodness te plaatsen. Veel van de (nieuwe) recepten die ik maak komen sowieso al op de site terecht, maar er zijn ook genoeg dingen die niet interessant genoeg zijn om op de blog te plaatsen, maar waar ik wel een foto met mijn telefoon van maak. Goed, tijd om eens te bekijken wat ik de afgelopen twee weken heb gegeten. Vanaf volgende week (hopelijk) een artikel per week. Weken qua eten beginnen bij mij overigens op vrijdag in verband met mijn Weight Watchers weegdag!

Vrijdag: Gegrilde kipfilet met krieltjes en prei uit de oven.

Zaterdag: Pasta met scampi’s en kerstomaatjes.

Zondag: Eigengemaakte pizza met gegrilde groenten en kipfilet.

Maandag: Kapucijnerschotel met kipcordonbleu en salade.

Dinsdag: Gegeten op het werk – Aardappelgratin met sperziebonen en een stukje kipschnitzel

Woensdag: Gegeten op het werk – Gekookte aardappelen met broccoli en gehaktbal

Donderdag: Taco’s met gemengde salade en gekruid gehakt.

Vrijdag: Stampandijvie met gehaktbal

Zaterdag: Eten bij vrienden – boerenkool met spekjes en worst

Zondag: 
Risotto funghi – Voor een Risotto funghi met spekjes recept kun je hier kijken, deze keer maakte ik hem met kastanjechampignons, champignons en hamblokjes.

Maandag: 
Tomatensoep met broodje hamburger

Dinsdag: 
Spaghetti met tomatensaus en gevulde kipfilet

Woensdag: 
Gebakken aardappelen met doperwtjes en gebakken zalm

Donderdag:
 Op het werk – rijst met kipcurry. In de curry zat kip (duh), bleekselderij, kokosmelk en kerrie.

De eetplanning voor aankomende week is al helemaal klaar en ook de boodschappen zijn allemaal weer in huis. Ik heb nu al zin om alles klaar te maken en daarna op te eten, maar daar moeten we toch nog even geduld voor opbrengen.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.