Oh jongens, nog iets meer dan een week en dan gaan we van start met het Pop-Up Cheesecakecafé! Als je mij op welk platform dan ook volgt dan kun je het bijna niet gemist hebben. 27 september is de officiële datum waarop mijn derde kookboek CHEESECAKE in de winkels ligt en om de lancering groots te vieren organiseer ik van 27 t/m 30 september bij Fooddock in Deventer een Pop-Up Cheesecakecafé. Say what?! In deze video vertel ik je alles wat je over de pop-up moet weten. En mocht je nou absoluut geen zin hebben om mij 10 minuten te horen kletsen over cheesecake, dan zet ik onder de video nog even de belangrijkste details voor je op een rij. Zie ik je straks in Deventer?!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Pop-Up Cheesecakecafé, praktische zaken:

Wanneer?
donderdag 27 t/m zondag 30 september

Waar?
Fooddock in Deventer, Zuiderzeestraat 2

Hoe laat?
Donderdag: 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag & zaterdag: 12.00 – 23.00 uur
Zondag: 12.00 – 21.00 uur

Wat?
Cheesecake, maar liefst 10 verschillende soorten die verkocht worden per punt. Alle cheesecakes die geserveerd worden staan in mijn boek en ook het boek kun je bij ons kopen voor €20,00. De volgende cheesecakes worden geserveerd tijdens de pop-up:

 1. Witte chocolade & passievrucht
 2. Appelkruimel
 3. Citroen-framboos met lange vingers
 4. Tiramisu
 5. Vanille met aardbeiencoulis
 6. Triple chocolate
 7. Koffie met koffieganache
 8. M&M’s-cookie
 9. Carrotcake
 10. Oreo

Ik (en Tim) zijn er iedere dag de héle dag dus het is bijna onmogelijk om me te missen.

 

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Charlotte

  Yesss! Dat weekend zit ik het grootste gedeelte in de studio voor Bards of Valor drumopnames, maar donderdag of vrijdag moet het toch wel mogelijk zijn om even naar Deventer te komen :)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.