Tim en Tobias hebben jullie een paar weken geleden al samen in de Hotsauce Challenge video kunnen zien. Wat een leuke reacties kwamen hier op en wat een toffe suggesties voor andere video’s ook, dankjulliewel daarvoor! Vlak na het filmen van de hotsauce challenge gingen de mannen nog een keer aan tafel zitten maar deze keer voor iets veel leukers, voor hen dan. Aangezien Tim en Tobias zichzelf beide ‘bierkenners’ noemen leek het mij een goed idee om de mannen een blinddoek om te doen en te kijken of ze inderdaad zoveel van bier afwisten. In de onderstaande video proeven ze 10 verschillende Belgische speciaalbieren en raden ze het alcoholpercentage, het soort bier en natuurlijk de naam van het biertje. Degene die de meeste punten behaalt wint een mooie prijs!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Geproefde bieren:

1. Witte Vedett
2. Chimay
3. Pauwel Kwak
4. Liefmans Fruitesse
5. Kasteel Tripel
6. Straffe Hendrik quadrupel
7. Gulden Draak
8. Barbar
9. Duvel
10. Chouffe

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Charlotte

    Oeh nice! Ik heb de meeste van deze biertjes wel een keer gehad, mijn favo’s uit dit rijtje zijn toch wel Pauwel Kwak en de Fruitesse. We hebben in onze bar op dit moment ook de Liefmans Yello, maar die is viiiiiieeees! De geur alleen al is supernaar :(

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.