Na in alle voorgaande proefvideo’s ons gefocust te hebben op snacks uit de frituur, was het nu tijd voor iets anders. Met het snikhete weer van de afgelopen weken/maanden hadden we de broodnodige behoefte aan wat verkoeling en hoe kun je dat nou beter krijgen dan met ijsjes? Ik dook de plaatselijke Albert Heijn in en roofde het ijsschap leeg. Wat zijn er tegenwoordig bi-zar- veel ijssmaken verkrijgbaar, niet normaal. Waterijsjes en fruitijsjes liet ik achterwege, ik ging voor de échte guilty ijsjes. Oreo-ijs, M&M’s-ijs, roomijs met de smaak van roze tompouce en een nieuwe smaak Ben & Jerry’s. Nieuwsgierig geworden? In onderstaande video proeven we al het ijs dat ik heb meegenomen en vellen we een oordeel.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Sabine

    Whahaha heeft Tim nu speciaal voor deze video een t-shirt aangetrokken met ijsjes erop of is dat puur toeval? Leuke video in ieder geval!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.