Het is BIJNA Sinterklaas (wist je zeker niet, of wel?) en dus kon het niet anders dan dat er ook een grote kruidnotentest moest komen. In plaats van kruidnoten te kopen van verschillende merken, dit heb ik al eens gedaan, koos ik er nu voor om in te slaan bij Van Delft. Van Delft is al jaren de bekendste pepernotenfabriek en maakt naast taaitaai en pepernoten ook kruidnoten in talloze smaken. Naast de standaard chocoladekruidnoten en ambachtelijke kruidnoten hebben ze ook kruidnootjes met stroopwafelsmaak, tiramisusmaak, lemon-cheesecake en ga zo maar door. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dat klinkt mij als muziek in de oren. Mazzeltje voor mij is dat Van Delft dit jaar ook een vestiging opende in Apeldoorn. Ik kon niet wachten om langs te gaan en toen het eenmaal zo ver was, sloeg ik flink in. Vandaag is het dan tijd voor de proefvideo, de grote kruidnotentest. Ik proef verschillende uiteenlopende smaken kruidnoten, de ene wat meer bijzonder dan de ander.

Mocht je de kruidnoten uit de video willen kopen dan kan dit natuurlijk. Van Delft zit op veel plekken in Nederland, check hier de lijst met de verkooppunten.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.