Op OhMyFoodness zie je regelmatig reviews van kookboeken voorbij komen. Ik heb er dan ook flink wat en ik heb de mazzel dat ik zo af en toe voor de site ook een mooi exemplaar krijg opgestuurd. Maar ondanks dat ik een kast vol met boeken heb staan, blijven er een aantal favorieten waar ik iedere keer weer naar grijp en waar ik heel graag uit kook of bak. En het leuk me leuk om mijn favoriete kookboeken in een filmpje naar voren te laten komen. Ik laat je de boeken stuk voor stuk zien en geef je direct een preview van de inhoud.

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, hier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s en kun je ze al bekijken voor ze op de site staan!

Wat zijn jouw favoriete kookboeken?

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 1. Maaike

  Leuk filmpje! Ik ben dol op de Indonesische keuken en mijn favoriete kookboek is daarom Boekoe Kita. Geweldige foto’s en vaak eenvoudige recepten. Een echte aanrader :-) Ook het vervolg hierop is erg leuk, maar die heb ik helaas nog niet in mijn bezit.

  Beantwoorden
 2. gereon de leeuw

  ik heb diverse favoriete kookboeken, waaronder 12 maanden van Tessa Kiros, Cuisine du Terroir, Elisabeth David over de Franse keuken. Under the Tuscan Sun Cookbook van Frances Mayes. En een boek over de keuken van de Franse wijnboeren. Degelijk klassiek eten.

  Beantwoorden
 3. Anniek

  Ah die ‘cake taart en koekjes’ is zo’n leuk boek! Ik heb hem ook al een paar keer geleend van bieb en i love it! Ook verder een leuk filmpje :)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.