test

Sinds ik ben begonnen met het opnemen van video’s voor OMF heb ik al meerdere malen de vraag gekregen of ik mijn wekelijkse boodschappen kon laten zien. Ik noem dit altijd een beetje de shoplog van de foodbloggers en in eerste instantie vond ik het idee ook een beetje vreemd. Maar een kijkje in iemand haar leven is nu eenmaal heel erg leuk en daarom heb ik besloten om, omringd door mijn volle boodschappentassen, een video op te nemen waarin ik laat zien wat ik voor de wekelijkse boodschappen in huis heb gehaald. Bij deze dus het veelgevraagde boodschappenfilmpje!

Zoals ik zojuist in de video ook al heb uitgelegd verschillen onze boodschappen iedere week enorm en is het ook sterk afhankelijk van de voorraad die ik nog in huis heb liggen. Neem dus niet zomaar een voorbeeld aan mij ofzo, want volgende week kan het weer totaal anders zijn.

Mochten jullie het leuk vinden om vaker te zien wat ik in huis heb gehaald dan hoor ik het graag. Ik zal absoluut niet iedere week een video van de boodschappen opnemen, maar indien het gewenst is dat ik eens een ‘shoplog’ opneem van de spullen die ik heb gehaald op de markt of elders, dan zal ik dat ook doen!

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, hier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s en kun je ze al bekijken voor ze op de site staan!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 1. Luna

  Leuk dat je al je boodschappen laat zien. Ik vind het persoonlijk niet echt nodig, wanneer je een boodschappenlijstje had geplaatst, is ook goed. Je zegt in het filmpje dat bananen altijd zo snel vergaan. Maar je koopt je bananen ook wanneer ze helemaal geel zijn! Of was dat per ongeluk? Je kunt, wanneer je bananen langer wilt bewaren, beter bananen kopen die nog groen zijn. Ze hoeven niet helemaal groen te zijn, maar geel en groen. Dan kunnen ze langer blijven liggen omdat ze thuis nog moeten rijpen.

  Beantwoorden
  • marleen

   maar een boodschappenlijstje is helemaal niet interessant in vergelijking met een video en het ‘verhaaltje’ bij ieder product.

   ik vind dit echt super leuk om te zien altijd! haal je ook brood/crackers/etc ook op zaterdag op de markt? die miste ik haha :P

   en je zei dat je 50/60 euro per week uitgeeft en dat dat best veel is (al kom ik in mijn eentje ook wel eens aan de helft van dit bedrag hoor!) maar je kan echt al bijna een tientje (!!) besparen als je geen crystal clear haalt! dat is echt veel hoor. water kan je makkelijk een smaakje geven en tegenwoordig zijn er ook limonade siropen die net als crystal clear gezoet zijn met chemische zoetstoffen :P haha. nee dit komt misschien niet zo aardig over maar in mijn ogen is crystal clear net als frisdrank, alleen zit er geen suiker in. ik zou het zonde van mijn geld vinden om 10 euro per week uit te geven aan water met een smaakje :) geef mijn geld liever uit aan een keer wat luxer eten!

   Beantwoorden
   • Sabine

    Crystal Clear is ongeveer een euro per pak of fles, ik haal echt geen tien flessen per week hoor ;)

 2. Hester

  Leuk om te zien! Boodschappen zijn heel normale dingen maar juist daarom wel eens leuk om te zien. Mijn moeder doet het ook precies zo met de Lidl & AH. Zit er trouwens geen aspartaam etc. in Crystal Clear, omdat er geen suikers en calorieën inzitten? Of let je daar niet zo op? En ik vind het zo grappig hoe je ‘Oreo’s’ zegt, ik zeg altijd ‘oréo’s’ maar ik weet niet wat nou ‘officieel’ is. Volgens mij ben ik gewoon raar wat dat betreft maar ik kan maar niet aan het ‘óreo’ wennen. Wat is Dino trouwens groot geworden, kan me nog zo goed herinneren dat ik me verlekkerde aan je kittenspam!

  Beantwoorden
  • Sabine

   Er zitten wel zoetstoffen in Crystal Clear, maar heel weinig. Ze staan onderaan de ingrediëntenlijst, dus dan vind ik het nog wel ok.

   Beantwoorden
 3. Francisca

  Hey, wat leuk dat jouw vriend ook Monster drinkt! Die van mij heeft het liefst de groene.
  Wat slim trouwens om alleen in het weekend echte frisdrank te kopen, zo voorkom je dat je het teveel gaat drinken en blijft het een beetje speciaal. Ik maak ook meestal een eetschema, dat werkt echt goed, en het 1 keer per week boodschappen doen scheelt echt in de kosten!

  Beantwoorden
 4. Debbie

  Leuk om zo,n filmpje te zien… Maar teveel crystel clear drinken is ook niet zo gezond als je misschien zou denken hoor.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.