Vorige week gunde ik jullie al een klein kijkje achter de schermen, want toen liet ik mijn wekelijkse boodschappen aan jullie zien. En nu ga ik nog een klein stapje verder want ik heb weer een nieuwe video voor jullie in petto: what’s in my fridge. Duik samen met mij mijn koelkast in en kijk wat ik er allemaal in heb staan. Wellicht kan het als inspiratie voor je dienen of zie je een aantal lekkere dingen die jij toch ook wel graag in de koelkast wilt hebben.

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, hier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s en kun je ze al bekijken voor ze op de site staan!

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018).

Gerelateerde berichten

7 reacties

  1. Linda

    Haha mijn vriend eet die laatste bbq-saus ook het liefst overal bij, grappig!
    En misschien kan je van al die chocolade een chocoladefondue maken? Is wel wat ongezond, maar met een paar vrienden erbij hoef je niet alles zelf op te eten ;p

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.