Volgende week is het alweer Pasen en zeker wanneer je kinderen hebt is het leuk om iets extra’s met het ontbijt te doen. Traditioneel gezien hoor je met Pasen eieren te beschilderen (de kinderen dan) maar jij kunt zelf ook gekookte gekleurde eieren maken. Marbled eggs om precies te zijn waardoor de eieren van binnen een gekleurd patroontje krijgen zonder dat dit ten koste gaat aan de smaak. Het is erg makkelijk om te doen maar ik maakte er een korte videotutorial over.

Bron featured image

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 1. Smilla

  Dit ga ik denk ik doen. Maar kan het ook met gewone vloeibare kleurstof want die heb ik alleen thuis.

  Beantwoorden
 2. Chantal

  Wat een leuk idee… Kende ik nog niet, erg verrassend! Ik ga het zeker uitproberen. Dank voor je leuke en duidelijke uitleg.

  En alvast een vrolijk Pasen gewenst!
  Hartelijke groet, Chantal

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.