YES, het is weer tijd voor een nieuwe proefvideo want met al die reisjes van de afgelopen tijd hebben we natuurlijk wel wat kunnen verzamelen. De onderstaande video hebben we opgenomen in ons appartement in Reykjavik. We doken een IJslandse supermarkt in en plunderden daar het schap. Vrijwel geen enkele verpakking liet duidelijk zien wat er in de wikkel zat of wat de ingrediënten zouden zijn. Ook was het Engels ver te bekennen en dus hadden we eigenlijk geen flauw idee wat we in huis hadden gehaald. Achteraf gezien was het wellicht een beter idee geweest om ons meer te verdiepen in IJslands snoep voordat we gingen filmen… Waarom? Dat zie je hier beneden!

Ps. Er zit een kleine fout in de edit, so sorry! Omdat de video een dag eerder al op YouTube live gaat en dus al views genereert, vond ik het zonde om opnieuw te editen en te uploaden. Vandaar dat ik hem heb laten staan! Hopelijk zijn die paar seconden niet al te storend.

 
Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.