I’m so excited, and I just can’t hide it…. CHEESECAKE is vanaf NU te pre-orderen lieve jongens en meisjes! Inmiddels alweer mijn derde kookboekbaby, ongelofelijk he? Ik weet nog wel hoe ik stuiterde van enthousiasme toen ik in 2015 voor het eerst de kans kreeg om zelf een kookboek te maken, toch wel een kleine dream come true hoor. Best ook bizar dat het Guilty Pleasures Kookboek alweer haar derde verjaardag viert dit jaar he? In de tussentijd maakte ik ook nog het Reishonger Kookboek, een heel persoonlijk boek vol fijne reisfoto’s en -verhalen. En nu is daar dan CHEESECAKE, een kookboek voor échte cheesecakelovers, bomvol met 50 verschillende cheesecakerecepten om je vingers bij af te likken. In de onderstaande video praat ik je bij over het boek en vertel ik ook direct waarom de weekvlogs even achterblijven, of en wanneer ik weer een proefvideo ga doen met Tim en of ik nog eens een video ga filmen met Vic.


Klik hier als je de video niet kunt zien

En dan is het nu ook direct tijd om voor de allereerste keer de cover van CHEESECAKE op OhMyFoodness te zetten. Een heugelijk moment dit hoor…

CHEESECAKE omslag

Taadaaaaaaaaa! Zoals bij mijn vorige twee kookboeken heb ik ook voor CHEESECAKE alle fotografie, receptontwikkeling en foodstyling zelf gedaan. En ik ben zó trots. Het was een flinke klus om 50 cheesecakes te bedenken en vervolgens te bakken en ik ben er letterlijk weken mee bezig geweest. We zijn er ook nog lang niet. Het manuscript moet nog ingeleverd worden en vervolgens geredigeerd, de indeling en vormgeving moet nog gedaan worden maar ik kan je al wel vast één kleine sneak peek geven:

CHEESECAKE binnenwerk

Waaaaah, ik stuiter net zo hard – misschien nog wel harder – als bij mijn eerste boek hoor!

Goed, mocht je nieuwsgierig zijn naar wat meer beeld en wil je CHEESECAKE pre-orderen dan kan dat vanaf nu in de OMF Shop. Het boek kost €20,00 en ik verstuur hem gratis naar je toe zodra het boek uitkomt eind september. Je hebt het dan als een van de eersten op je deurmat! Verder kun je kiezen of je wilt dat ik het boek voor je signeer ja of nee EN krijg je gratis twee van onze toffe ansichtkaarten cadeau bij je bestelling. Waar wacht je nog op?

PRE-ORDER CHEESECAKE NU!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 1. Lotte

  klopt het dat wanneer je het boek openslaat alles op zijn kop staat en het begint met de index?
  Vind het heel vreemd namelijk…..
  Anyways wel mooie vormgeving en kan niet wachten te gaan bakken

  Beantwoorden
 2. Mireille

  Er staat een fout bij de mokkataart. De slagroom die vermeld staat bij de ingrediënten voor het cheesecakebeslag staat niet bij de beschrijving/ werkwijze.
  Staan er nog meer onduidelijkheden in het boek?

  Tip: vermeld t op je blog

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.