Een hele goedemorgen! Hopelijk hebben jullie fijne paasdagen gehad? Ik weet niet hoe jullie Pasen altijd vieren maar bij ons staan deze dagen eigenlijk altijd in het teken van brunchen. Uitgebreid wel te verstaan. Wij hebben ons de afgelopen twee dagen dan ook volgepropt met paaseitjes en heerlijke ontbijt-/brunchgerechtjes en met het avondeten niet te moeilijk gedaan. Na zulke feestdagen ben ik altijd een beetje klaar met eten. Ik heb vaak geen zin om wéér de keuken in te duiken en wil gewoon even een pauze van eten en koken, kun je het je voorstellen? Zelfs mij overkomt dat dus. Omdat ik me voor kan stellen dat ik vast niet de enige ben met dit ‘probleem’ heb ik vandaag een lekker luchtige video voor jullie klaarstaan. Via YouTube kreeg ik een paar keer de vraag of ik weer eens een Q&A op wilde nemen en dus riep ik jullie even geleden via de community tab op tot het insturen van vragen. Ik ben er even goed voor gaan zitten en in de onderstaande video geef ik antwoord op vragen als “komt er nog een broertje of zusje voor Vic?” en “zijn er nog dingen die jullie willen veranderen aan jullie nieuwe huis?”. Veel plezier met kijken (en uitbuiken van alle paaseitjes)!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Nicole

    Om te voorkomen dat je snijplank verschuift kun je ook een nat vaatdoekje onder de snijplank leggen, verschuift die ook niet ;)
    En Pinch of Yum vind ik ook echt een super buitenlandse foodblog :)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.