YES, ik kon niet wachten om deze nieuwe serie op OMF te starten! Vorig jaar hebben jullie natuurlijk al de nodige zwangerschaps- en baby-updates voorbij zien komen, dit jaar is het tijd voor de volgende stap. Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar Tim en ik hebben een huis gekocht en op donderdag 1 februari krijgen we daar de sleutel van. De komende weken ga ik jullie in Let’s move! meenemen in het hele verhuisproces door middel van diverse hometours, stukken over mijn ervaring met het kopen van een huis als ZZP’er, onze keuzes op het gebied van interieur etc. Vandaag begin ik met een hometour door ons huidige huis. Deze video nam ik vlak voor de kerst op omdat ik het wel zo leuk vond om nog iets van een huis te kunnen laten zien. Momenteel zijn al veel meer kasten leeg en is het echt een huis geworden waar we binnenkort uitgaan, een stuk minder gezellig. Vandaar dus nog de zichtbare kerstdecoraties, haha. Veel plezier met kijken!

 
Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Nicole

    Wat leuk zeg die hele home tour, nu snap ik eindelijk hoe je huis in elkaar zit en waarom die “scheve” muur midden in de kamer staat ;) Ben benieuwd naar de volgende afleveringen van deze serie en het nieuwe huis :)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.