Vorige keer vertelde ik jullie in Let’s move meer over het aanvragen van een hypotheek als ZZP’er, deze keer houden we het weer ietsjes luchtiger en heb ik weer een verhuisvlog! Het is tijd om de keuken op te ruimen en in te pakken en je kunt je voorstellen dat dit in mijn keuken nog een behoorlijke klus is. In de onderstaande video laat ik je de inhoud van mijn keukenkastjes zien, vertel ik je wat ik meeneem naar het nieuwe huis maar vooral ook wat ik weg ga doen. Lees verder onder de video voor productdetails.


Klik hier als je de video niet kunt zien

4,5 doos in een uur/anderhalf tijd – da’s toch best netjes! Ben ik overigens de enige die op een gegeven moment gewoon op servies uitgekeken is? Ik ken mensen die járen, en dan heb ik het echt over 20 jaar ofzo, doen met dezelfde borden maar op de een of andere manier ben ik soms ook wel weer toe aan iets nieuws… Het vierkante servies dat je in de video voorbij ziet komen kreeg ik als complete set toen Tim en ik het huis uit gingen. De set bestond uit dinerborden, gebaksbordjes, 2 verschillende maten kommen, 2 verschillende maten kopjes en saladeschalen. Prachtig hoor, maar met name de vierkante borden zijn niet altijd even praktisch en ik merkte dat ik voor ons eigen eten toch steeds vaker naar ronde borden greep. Vandaar ook dat ik heb besloten om in ieder geval die borden te vervangen. Er gingen een aantal items op mijn verlanglijstje voor kerst en ik mocht van fonQ een aantal prachtige items uitzoeken.

De items in bovenstaande video die je voorbij ziet komen zijn van Broste Copenhagen en Serax. Samen met House Doctor zijn deze merken by far mijn favoriete merken wat servies betreft. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de exacte items en prijzen, bij deze!

  • De dinerborden Ø 26cm zijn van Broste Copenhagen en komen uit de Nordic Sand collectie. Ze kosten €16,95 per stuk
  • De gebaksborden Ø 15cm zijn ook van Broste Copenhagen en komen ook uit de Nordic Sand collectie. Ze kosten € 7,95 per stuk.
  • Het blauwe kommetje is, verrassend genoeg!, ook van Broste Copenhagen en kost € 11,95
  • De pastaborden zijn van Serax en komen uit de Terres de Rėves collectie. Ik heb zelf de kleur Light Blue/Smokey Blue. Ze kosten € 27,04 per stuk.

Bovenstaande items heb ik in het huidige huis ook al een keer gebruikt hoor, met kerst stonden ze bijvoorbeeld op tafel, maar ik kan niet wachten om ze voor vast te gebruiken in het nieuwe huis.

Goed, ik hoop dat je de video leuk vond om te zien! Mocht je vragen hebben over bepaalde items, let me know.

Broste Copenhagen servies

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.