test

YES, jongens! Ik zou willen zeggen dat na maanden mijn kantoorruimte eindelijk klaar is maar dat zou echt onzin zijn. Want wauw, wat is het allemaal snel gegaan! Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen heb ik op 1 februari van dit jaar de sleutels van mijn eigen kantoorruimte in ontvangst genomen. In de kantoortour die ik filmde liet ik je de ruimte zien zoals hij was en vertelde ik ook direct meer over de plannen die ik had. Ik liet moodboards zien van hoe het moest gaan worden en bestelde in de loop der weken vooral heel veel meubels die het kantoor moesten gaan opfleuren. Vlak na het filmen ging de schilder aan de slag, er is een elektricien langsgeweest, een internetmonteur en tientallen leveranciers hebben op de stoep gestaan en nu is het dan zover: de ruimte is af! Van een lege, sobere kantoorruimte ging ik naar een studio met volledig functionerende keuken en een werkplek die nog veel fijner is geworden dan ik had durven hopen. Het lijkt wel alsof de moodboards die ik met jullie deelde letterlijk zijn gekopieerd naar het kantoor want alles is precies zo geworden zoals ik het in mijn hoofd had en zoals ik had gehoopt. In de video van vandaag neem ik jullie mee in een uitgebreide kantoortour en laat ik alles van begin tot eind zien. Op Instagram kreeg ik bij het delen van sneak peeks ontzettend vaak de vraag waar bepaalde meubels vandaan komen dus onder de video heb ik een hele lijst opgenomen van alle items die voorbij komen en waar mogelijk een link naar het product toegevoegd. Producten uit de lijst waar een * achter staat zijn onderdeel van een (niet betaalde maar wel barter-) samenwerking en heb ik gekregen.

Hoewel ik alle meubels zelf heb besteld en in elkaar heb gezet, heb ik veel van de klussen die gedaan moesten worden uitbesteed. Al het schilder- en behangwerk is gedaan door Patrick Hendriks Schilderwerken, het aanpassen en aanleggen van de elektra is verzorgd door ElektraDirect en de keuken is geplaatst door Glenn van Keukenloods.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Alle details in chronologische volgorde

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Uitgebreide kantoortour

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

4 reacties

    • Sabine

      Een barter is een samenwerking op basis van gelijkwaardig aanbod. Normaal gesproken betaalt een bedrijf/merk geld voor reclame, in het geval van een barter wordt er een dienst/product aangeboden van gelijke waarde als de tegenprestatie.

      Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.