Ik wil nog even een kort berichtje met jullie delen op deze latere avond. Degenen die mij volgen op Twitter, Instagram of Facebook weten dat ik een paar weken geleden een cameraploeg over de vloer kreeg. Een dag lang heeft 1camera mij gevolgd om een soort ‘Behind the scenes’ van OhMyFoodness te maken en dit allemaal voor de zustersite van Rabobank: Baas Over Eigen Geld.

De video die er uiteindelijk uit voort gekomen is (waar ik onwijs trots op ben) is vanaf vandaag te zien op de site van B.O.E.G. en ik wil hem graag met jullie delen. De video is bedoeld om jongeren aan te sporen te gaan ondernemen, te laten zien dat je echt geen groot budget of grandioos idee nodig hebt om te kunnen starten met een onderneming.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! De video is hier te bekijken.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.