Voor OMF ben ik regelmatig aanwezig bij persevents en -presentaties en om jullie wat meer een kijkje achter de schermen te geven, leek het me leuk om op dit soort evenementen te gaan vloggen. Vorige week deed ik dit voor het eerst en nam ik mijn camera mee naar een evenement van Weight Watchers dat georganiseerd werd ter ere van de lancering van het nieuwe Power Start programma. Helaas was het niet een evenement waar ik enorm veel kon filmen, maar ik heb mijn best voor jullie gedaan!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik schreef al eens eerder een artikel over Weight Watchers, maar mochten jullie meer willen lezen over het nieuwe Power Start principe dan hoor ik het graag.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

6 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.