Ik kan zo makkelijk de (positieve) kriebels krijgen van prachtige foodbeelden. Zo ook van de onderstaande video waarin pesto wordt gemaakt. Zeg nou zelf, ineens wordt zo’n potje groene kruidige pasta toch een stuk aantrekkelijker? Ik heb al eens eerder pesto geprobeerd te maken maar zonder vijzel of staafmixer was dit toch niet zo’n succes. Deze video heeft mij weer inspiratie gegeven en daarom ga ik het binnenkort gewoon nog eens proberen. Tot die tijd even genieten van de prachtige montage en beelden.

De bovenstaande is geupload op Vimeo door de gebruiker Tiger in a jarIk raad je aan om zeker eens op dat kanaal te kijken want naast deze foodvideo staan er nog veel meer prachtige video’s tussen de uploads. Niet allemaal food gerelateerd, maar degene die er staan zijn geweldig. Een aantal aanraders zijn: Raspberry Tart, The Cook’s Atelier en Beet Cake.

Wat vinden jullie overigens van dit type video’s? Recepten uitgelegd aan de hand van beeld en tekst in plaats van te praten?

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

3 reacties

  1. Nienke

    Wow mooi filmpje! Ik vond dit type films altijd het mooist, maar je moet dan wel goed opletten dat je niets mist.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.