YES, tijd voor een van mijn favoriete soort video’s! Mijn ouders zijn op vakantie geweest naar China en kwamen thuis met een tas vol Chinees snoep. Reden voor mij om weer eens te gaan proeven. Niets is wat het lijkt blijkt maar weer in China, een aantal snacks waren verrassend lekker terwijl ik een ander niet zo’n succes vond. Laat je niet foppen door vrolijke verpakkingen en afbeeldingen, een idee van wat het precies gaat zijn zul je niet gauw hebben.

Inmiddels hebben we met OMF al aardig wat proefvideo’s opgenomen. Mocht jij nou een winkel kennen, groothandel of online webshop waar ze snoep uit een bepaald land verkopen: let us know! We gaan graag de uitdaging aan om zoveel mogelijk buitenlands snoep te proeven.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 1. Marion

  Op de webwinkel fabelous food .nl kun je allemaal engelse producten krijgen inclusief snoepgoed.
  Dat is misschien een ideetje.

  Beantwoorden
 2. Marleen

  Wij zijn nu in Thailand en hier ligt ook allerlei gek snoep in de winkel! Ik heb nu ook helemaal zin om allerlei gekke dingetjes te kopen en te proeven. Ook hier stoppen ze in echt alles matcha poeder, bah haha!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.