Er komt hier nog wel eens wat foodpost binnen in een week en hoewel ik het liefst alles in een apart artikel aan jullie zou willen laten zien, is dat simpelweg niet mogelijk. Zo af en toe komt er echter iets binnen waar ik zo nieuwsgierig naar ben dat ik er direct mee aan de slag wil. Dat gebeurde afgelopen week ook toen ik een nieuw product van Blue Band binnenkreeg: een kant-en-klare cupcakemix. Nu zijn bakmixen niet zo bijzonder maar deze cupcakemix is echt kant-en-klaar. Helemaal af, je hoeft er niets meer aan toe te voegen. Je spuit de mix zo hup uit de zak in cupcakevormpjes en bakt de cakejes vervolgens af in de oven. Dat is toch bizar? Ik kon me er maar weinig bij voorstellen en was heel nieuwsgierig hoe die cakejes zouden smaken en dus pakte ik mijn vlogcamera erbij toen ik aan de slag ging met deze mixen. Een super spontane videoreview dus, totaal ongepland. Een betere eerste indruk kan er niet zijn. Ik ben dan ook niet betaald, benaderd of gevraagd voor het maken van deze video.

 
Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik heb even wat meer informatie opgesnord over deze cupcakemixen want het persbericht dat erbij zat was behoorlijk summier, maar ze zijn dus in samenwerking met Furtjuh (Rutger Vink) ontwikkeld. Hoe dit zo tot stand is gekomen weet ik niet aangezien ik Furtjuh zelf niet volg, maar het zal ongetwijfeld iets te maken hebben met een overkoepelende doelgroep. Hoe dan ook, ik vind het onwijs tof dat steeds meer grote merken samen gaan werken met influencers om een product op de markt te brengen. Furtjuh nu met Blue Band, maar Isabel ontwikkelde samen met MAGGI al vegetarische producten en eerder zagen we Albert Heijn ook al snacks ontwikkeld door foodbloggers in de schappen leggen. Heel tof!

Mocht je na het zien van de video benieuwd zijn naar de cupcakemixen: ze liggen nu in de schappen van de meeste supermarkten voor €3,99/zak en zijn verkrijgbaar in twee varianten: Classic en Chocolade. Je dient zelf voor cupcakevormpjes en decoratie te zorgen, de mixen zijn puur en alleen voor de cakejes.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.