Typisch voor het najaar is de enorme hoeveelheid aan kookboeken die worden uitgebracht. Logisch ook, de feestdagen komen er natuurlijk aan en wat is nu leuker dan een kookboek ontvangen? Althans, ik vond dat zelf altijd een van de leukste cadeaus en op ieder verlanglijstje dat ik moest maken stond dan ook een kookboek. In de video van vandaag laat ik jullie vijf nieuwe kookboeken van dit najaar zien. Allemaal anders, allemaal erg leuk en allemaal de moeite waard om op je lijstje te zetten. Onder de video zet ik ze allemaal nog even voor je op een rij met een linkje naar het Bol.com verkoopkanaal.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

De onderstaande kookboeken heb ik in de video aan jullie laten zien:

 • Home Baked – Yvette van Boven, €29,95 Bestel hier
 • Comfort Food – Jamie Oliver, € 29,99 Bestel hier
 • Gewoon wat een studentje ’s avonds eet – Leonie ter Veld, € 20,00 Bestel hier
 • Rutger bakt feestelijk – Rutger van den Broek, € 17,50 Bestel hier
 • Let’s Go Paleo – Sandra van Schijndel, € 22,50 Bestel hier

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Sabrina

  Leuk! Normaal ben ik erg fan van Jamie, maar deze sla ik over om de redenen die jij noemt. Home Baked lijkt mij het leukste :)

  Beantwoorden
  • Sabine

   Dankje! Zou je alsjeblieft niet steeds een link naar je blog in de comment willen plaatsen? Je kunt hiervoor de link invoeren in het daarvoor bestemde vakje.

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.