Wanneer je voor het eerst begin met bakken zul je waarschijnlijk nog niet zoveel spullen in huis hebben. Hooguit een beslagkom, deegroller en wat cupcakepapiertjes. Zelf ben ik natuurlijk al wat langer bezig met bakken en ook met het decoreren en maken van (verjaardags)taarten. Wanneer je iets verder in de bakwereld duikt zul je merken dat je niet meer genoeg hebt aan enkel een beslagkom en wat cupcakepapiertjes, de bakspullen gaan steeds verder, het wordt steeds meer tot je uiteindelijk een kist kan vullen. Vandaag laat ik je de inhoud van mijn ‘bakkist’ zien en vertel ik je wat ik persoonlijk de basis bakspullen vindt. Deze producten zijn handig om in huis te hebben wanneer je wat serieuzer met bakken aan de slag gaat.

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, hier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s en kun je ze al bekijken voor ze op de site staan!

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

3 reacties

  1. Marleen

    To buy lijst wordt zo wel een stuk groter, maar hele praktische spullen. Ik zou graag meer willen bakken, dus de juiste spullen is dan de eerste stap.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.