Hoewel de kruidnoten al maanden in de winkels liggen vind ik het pas echt leuk om er in de week voor Sinterklaas iets mee te doen. Aankomende week zullen jullie nog verscheidene recepten voorbij zien komen maar vandaag deel ik een video met jullie van een net ander kaliber. Vandaag is het namelijk tijd voor De grote kruidnotentest! Ik kocht bij diverse winkels zakken kruidnoten en proefde ze stuk voor stuk allemaal met de camera op mijn neus. Wat vind ik de lekkerste kruidnoten en welke kun je naar mijn idee beter laten staan, je ziet het vandaag!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 1. Jolien

  Leuk, zo’n vergelijking! Hier in België heb je nauwelijks keuze in kruidnoten, enkel bij Albert Heijn en Hema kun je ze krijgen denk ik..

  Beantwoorden
   • Veronique

    Ik kom ook uit België, dus ik neem even de vrijheid om hierop te antwoorden. :-)

    Sinterklaas is hier ook wel een heel groot feest, maar er zijn best wel wat verschillen tegenover bij jullie. Wij vieren vooral met chocolade figuurtjes (dus Sinten en Zwarte Pieten) in plaats van chocoladeletters en met speculaas in plaats van kruidnoten.

    Daarnaast valt het hele feestgebeuren hier op 6 december in plaats van 5 december. Pakjesavond kennen wij niet. :-) Bij ons komen Sinterklaas en Zwarte Piet in de nacht van 5 op 6 december over de daken en liggen de pakjes ’s morgens op de zesde klaar.

 2. Roxanne

  Zelfgemaakte zijn altijd het lekkerste! De blauwe zak heb ik hier nergens gezien, maar ik heb die van Bolletje gekocht

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.