Omdat mijn bakkast zo langzamerhand uitpuilt van de verschillende soorten bloem en suiker, besloot ik om mijn bakkast eens flink te reorganiseren. Omdat ik me kan voorstellen dat sommigen van jullie (zeker als je fervent thuisbakker bent) tegen hetzelfde probleem aanhikken, besloot ik de camera aan te zetten en jullie te laten zien hoe ik mijn aan de slag ging met het organiseren van mijn bakspullen.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Op de foto’s hieronder voor de duidelijkheid nog even het verschil. Ziet er een stuk beter uit toch, zo met die weckpotten? Zoals ik in de video ook al zei komen de weckpotten die ik gebruikte van de Hema. Deze hebben een inhoud van 1,14L en kosten € 2,25 per stuk. Ze zijn ook verkrijgbaar in diverse andere formaten.

bakspullen organiseren

bakspullen organiseren

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

11 reacties

  1. Madelon

    Wij hebben dit inderdaad ook gedaan voor onze kruidenkast. We hebben hele leuke kleine glazen potjes (150 ml) bij de dille&kamille gekocht. Kunnen we precies zien wat we wel en niet hebben!

    Beantwoorden
  2. Rebecca

    Ah, op het moment dat ik dit logje zie, staat mijn vriend heerlijk cake te bakken in mijn keukentje. Ik herken het verschillende pakjes fenomeen.. Ik denk dat ik ergens deze week je tutorial na ga doen! ;) Leuk!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.