Eetdagboeken bijhouden is hot! Waar je het voorheen alleen nog in tijdschriften zo af en toe kon terugvinden, houden steeds meer foodbloggers een eetdagboek bij. Natuurlijk kun je hier op OMF iedere zondagmiddag al zien wat ik de afgelopen week als avondeten heb gegeten, maar het leek me wel een keer leuk om een keer een hele dag een foodjournal bij te houden. En om het nét even iets anders te doen dan de rest, laat ik het je zien in deze video: Eén dag eten met OMF!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

5 reacties

  1. Joyce

    Waaah die beef stroganoff heer-lijk! Echt een goed idee :) Jammer dat ik dan niet zo’n slowcooker heb. Alles erin doen en klaar haha! Het vlees lijkt me dan ook lekker mals of niet?

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.