Ik kan het bijna niet geloven maar het is echt alweer twee weken geleden dat het Guilty Pleasures Kookboek werd gelanceerd. De tijd vliegt en inmiddels heb ik zoveel van jullie al recepten zien maken/delen uit het boek. Nog steeds krijg ik de kriebels als ik er aan denk. Ik ben heel blij dat het boek er eindelijk is maar ik ben er tegelijkertijd ook nog steeds niet aan gewend. Het fotoverslag van de boeklancering deel ik over een paar dagen met je. Dan kun je zien wat er allemaal geserveerd werd en hoe zo’n boeklancering er nou eigenlijk uit ziet, maar tijdens de lancering is er ook gefilmd. Mijn allerliefste meneer heeft de camera regelmatig in handen gehad en ook mijn schoonzusje heeft een paar beelden geschoten. Een echte vlog is het niet, maar ik werd zo blij bij het zien van de beelden dat ik ze toch (deels) aan elkaar heb geplakt en met jullie wil delen.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

12 reacties

 1. Manon

  Wat een ontzettend leuke video, bedankt voor het delen! Ik reageer eigenlijk bijna nooit omdat ik blogs meestal op mijn telefoon lees, maar ik wil je wel echt van harte feliciteren met de lancering van je eerste kookboek! Echt onwijs leuk. Hij staat op mijn verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerst. Ben heel benieuwd!

  Beantwoorden
 2. Rianne

  Wat een leuke video! Heel gezellig en wat spannend ook lijkt me dat zo’n boeklancering. Echt top!
  Dan ga ik nu voor de 2e keer je chocoladereep maken voor een verjaardag:-)

  Beantwoorden
 3. Lola

  Gefeliciteerd met je boek!
  Mijn man is dol op de BigMac.
  Mijn kinderen zijn dol op de indische andijvie stampot.
  En ik natuurlijk ben gek op de chocolade fudge taart.
  Dus wilden wij als gezin, het kookboek natuurlijk hebben!
  Ik heb hem besteld bij V&D voor twee week terug, maar helaas nog niet mogen ontvangen, omdat ze problemen met hun site hebben.
  Als het goed is komt hij vandaag binnen, dus ik zit al de hele tijd bij de brievenbus;)
  Ga vooral door waar je goed in bent, wij kijken dagelijks op je site!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.