Vier weken geleden deelde ik met jullie mijn allereerste hometour van het nieuwe huis. Het enige dat we toen hadden gedaan was een likje verf op de muren, verder was er nog weinig zichtbaar. Inmiddels zijn we een maand verder en is er een hoop gebeurd en veranderd. In De week van OMF hebben jullie natuurlijk al veel kunnen zien, maar het leek me wel zo leuk om jullie naderhand nog eens mee te nemen op een hometour. En vandaag is het zover! Vandaag neem ik je mee in ons nieuwe huis dat inmiddels compleet ingericht en ‘af’ is en waar we alweer twee weken gelukkig wonen.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Mochten jullie nog tips hebben met betrekking tot de inrichting (en vooral de aankleding van de vensterbank!) dan hoor ik het graag.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 1. Marije

  Wat een heerlijk huisje hebben jullie! Lekker groot ook! Veel plezier daar :-) En ik hoop dat het internet snel werkt!

  Beantwoorden
 2. Elise

  Jullie wonen echt in heel mooi huis nu, ook zo gezellig ingericht. De trap vind ik echt een leuke eye-catcher. En die boekenkast, zo origineel!

  Beantwoorden
 3. Nora

  Hoi Sabine, wat is jullie huisje mooi geworden zeg!
  Ik vind vooral die kist die je (al langer) als salontafeltje gebruikt heel erg leuk, weet je nog waar je die vandaan hebt toevallig?

  Beantwoorden
  • Sabine

   Dankjewel! Die kist is al heel lang in de familie en heb geen flauw idee waar hij oorspronkelijk vandaan komt helaas. Daar kan ik je niet mee verder helpen, sorry!

   Beantwoorden
 4. Anmriej

  Wow super ruim en mooi! Ik vind die kist als tafel echt geweldig en die zelfgemaakte boekenkast is echt super vet!

  Als ik je nog een tip mag geven: aardappels kunnen absoluut niet tegen licht en warmte ;-) Als je ze zo in een kist legt dan worden ze groen (door het licht) en lopen ze uit (door de warmte). Beste plek is in het donker, in een mand of dat krat maar dan met kranten er overheen. Ook moet het niet al te warm zijn, de schuur is daar meestal perfect voor zolang het daar niet vriest.

  Beantwoorden
 5. Lisanne

  Heel leuk die donkere meubels en de toch lichte kamer. Die boekenkast is een hele mooie eyecatcher!

  Nu je toch op de crea tour bent geweest en je verder nog wat zoekt om ruimte op te vullen.. Misschien staat er op deze site nog iets leuks voor je: scraphacker.com

  Beantwoorden
 6. Didi

  Wat een super mooi huisje heb je! ik ben heel erg benieuwd waar je eettafel stoelen vandaan komen!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.