Ik ben ondertussen alweer eventjes bezig met YouTube en ik word er extreem blij van om te zien dat er steeds meer abonnees bijkomen en dat er steeds meer gereageerd wordt op video’s. Bij meer reacties horen echter ook altijd meer vragen en het komt zeer regelmatig voorbij dat dezelfde vragen meer dan één keer worden gesteld. De afgelopen weken heb ik een aantal veelgestelde vragen bijgehouden en daar geef ik jullie in de onderstaande video antwoord op. Hopelijk hebben jullie er iets aan!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

3 reacties

  1. Karin

    Als je karnemelk over hebt, je kan het ook met wat (diepvries)fruit en eventueel suiker/stevia combineren en er een lekkere frisse shake van maken met de blender of staafmixer. :-)

    Beantwoorden
  2. Eva

    Leuke tip van die amandelmeel van 3 à 4 euro, maar zo’n emmertje van 500 gram kost bij bodyenfitshop.nl ook gewoon 5,99 euro. De kokosmeel 4,49.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.